U bent hier

Bruder 02108 John Deere 5115M met trailer

Bruder 02108 John Deere 5115M met trailer
€24,99

De John Deere 5115M is de ster van de compacte trekkerklasse op de boerderij. De grote cabine valt op met veel bewegingsruimte voor de chauffeurs. Krachtige en efficiënte motor. Veelzijdigheid is het bijzondere kenmerk. Of de trekker nu goederen op de weg vervoert of met aanbouwdelen op het veld wordt gebruikt, de prestaties van deze trekker zullen altijd bevestigen dat u de juiste keuze hebt gemaakt.

Het speelgoed is niet anders. Zoals gewoonlijk is het ontwerp van het model, gekoppeld aan duurzaamheid en veelzijdige functies, compatibel met het uitgebreide gamma van BRUDER-landbouweenheden. De besturing maakt hem wendbaar en een extra trekstang maakt het mogelijk om door het schuifdak te sturen, net als bij de grote BRUDER modellen. De tandemasaanhanger is met zijn kantelplatform en neerklapbare zijhekken de ideale begeleider. Deze aantrekkelijke en scherp geprijsde trekker- en tandemaanhangwagen is de ideale aanvulling op de bworld-themawerelden.

Als aanvulling op de talrijke John Deere-artikelen uit het uitgebreide BRUDER-assortiment is nu ook de John Deere 5115M leverbaar. Het model uit de 1000-trekkerserie overtuigt vooral door zijn gedetailleerde kenmerken, compacte afmetingen en wendbaarheid. Door zijn bijzonder goede wendbaarheid kan hij perfect werken in een beperkte ruimte of kan hij gemakkelijk worden geparkeerd in de machinehal van de bworld. Daarbij is de grote en overzichtelijke cabine aangepast aan de figuren van de bworld en maakt het mogelijk om bijzonder goed te kunnen navigeren met een tractor. Net als alle andere tractoren uit de BRUDER-serie kan de John Deere 5115M worden bestuurd met behulp van de extra trekstang, nadat deze op het beweegbare stuurwiel door het schuifdak is geplaatst.

Ook dit model heeft een schaalverdeling van 1:16, zodat u met veel BRUDER producten een bijzonder aantrekkelijke speelomgeving kunt creëren. Het afneembare frontgewicht in combinatie met de vangmuilkoppeling maakt het mogelijk om talrijke aanbouwdelen en aanhangwagens uit het gehele assortiment te monteren. Deze set is ook voorzien van een platformaanhangwagen in de kleuren van John Deere. Deze aanhanger is uitgerust met een uitklapbare steunpilaar en neerklapbare zijhekken, evenals een klapbare vangmuilkoppeling en loopvlakbanden.

De apart verkrijgbare slip-on voorlader (artikelnr. 02319) verbetert de functionaliteit van de trekker nog verder om de set optimaal aan te vullen met een aanhanger.

Eigenschappen:
- Extra trekstang kan in de bodem van het voertuig worden opgeborgen.
- Afneembaar frontgewicht
- Ontvanger voor frontlader
- Standaard voor- en achterkoppeling

Onderstel:
- Stuurbare en off-road vooras
- Loopvlakbanden

Beweging / functie:
- Extra stuurstang maakt sturen door het schuifdak van de trekker mogelijk
Inclusief Platform gate trailer:
- Achterste vangmuilkoppeling
- Uitklapbare steun
- Neerklapbare zijhekken
- Opklapbare steunpoot
- Off-road tandemas
- Loopvlakbanden

Algemene informatie:
- Bruder trekker serie 1000
- Aanbevolen leeftijd: geschikt vanaf 3 jaar voor binnen en buiten spelen
- Vervaardigd uit hoogwaardige kunststoffen, zoals ABS
- Schaal 1:16

Merk: 
Categorie: 
Leeftijd: 
Leeftijd detail: 
3j+
Afmetingen: 
127+ 148 x 60+ 108 x 160+ 108 mm
Barcode: 
4001702021085
Batterij type: 

Meer informatie.

Toys & Toys heeft zelf géén goederen, alles is enkel bij de winkels te verkrijgen!

Wenst u dit product te bestellen of reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina en kies knop webshop onder adres van een winkel

Prijzen zijn enkel ter info en kunnen bij iedere winkel anders zijn, de meeste winkels hebben een eigen webshop waar u eventueel kunt bestellen of reserveren.


Ga naar winkelpagina!