U bent hier

Bruder 02190 Schäffer mini lader 2034

Bruder 02190 Schäffer mini lader 2034
€14,99

Al meer dan 50 jaar ontwikkelt Schäffer beweegbare laders voor de landbouw, de landschapsarchitectuur en de tuin. De compacte serie 2000 is een van Schäffer's meest succesvolle modelreeksen aller tijden. Maximaal vermogen in krappe ruimtes, dat is het motto van deze lader. De BRUDER collectie is nu op een schaal van 1:16 uitgebreid met een veelzijdig inzetbaar voertuig dat het succes in de landbouw mogelijk maakt. Het voertuig is voorzien van een operationele knikbesturing en zowel de laadarm als de laadbak worden net als in het origineel bediend. Solide antirolbalken beschermen de bworldfiguur die comfortabel in de bestuurdersstoel past. Accessoireset nr. 02318 (niet in de leveringsomvang) kan aan de lader worden bevestigd om de speelse beleving te verbeteren.

- Knikbesturing
- Volledig functionele laadarm
- Afneembare, kantelbare voorbak
- Laadarm kan worden uitgebreid met accessoires
- Anti-rolstaven
- Afneembare achterste koppeling

Algemene informatie:
- Aanbevolen leeftijd: geschikt vanaf 3 jaar voor binnen en buiten spelen
- Vervaardigd uit hoogwaardige kunststoffen, zoals ABS
- Compatibel met figuur
- Schaal 1:16

Merk: 
Categorie: 
Leeftijd: 
Leeftijd detail: 
3j+
Afmetingen: 
96 x 157 x 157 mm
Barcode: 
4001702021900
Batterij type: 

Meer informatie.

Toys & Toys heeft zelf géén goederen, alles is enkel bij de winkels te verkrijgen!

Wenst u dit product te bestellen of reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina en kies knop webshop onder adres van een winkel

Prijzen zijn enkel ter info en kunnen bij iedere winkel anders zijn, de meeste winkels hebben een eigen webshop waar u eventueel kunt bestellen of reserveren.


Ga naar winkelpagina!