U bent hier

Bruder 03046 Massey Ferguson 7600 Tractor

Bruder 03046 Massey Ferguson 7600 Tractor
€31,99

Naast het winnen van de onderscheiding als 'Machine van het Jaar 2012' in de categorie premium tractoren (180 pk tot 260 pk) op Agritechnica in Duitsland, hebben de tractoren van het model MF 7600 serie talrijke andere internationale prijzen gewonnen, zoals de 'Tractor of the Year for Design 2012'. Het is dan ook geen wonder dat BRUDER deze krachtpatser heeft overgenomen in zijn lijn van meest krachtige tractoren (PREMIUM-PRO). Het model past bij alle kenmerken die kenmerkend zijn voor deze klasse van tractoren, waaronder een cabine met ruiten, deuren en een motorkap die opengaat (gaan) en een realistische nabootsing van de oorspronkelijke besturing die wordt geleverd door een extra stuurstang die door het dak van de tractor wordt geleid. De off-road volledig zwevende as verbetert de wendbaarheid, terwijl het afneembare frontgewicht en de voorlader-ontvanger de trekker tot een veelzijdige allrounder maken. De in hoogte verstelbare vangmuilkoppeling kan worden gebruikt om verschillende BRUDER accessoires en aanhangwagens toe te voegen, zodat de kinderen elke situatie die een tractorbestuurder kan tegenkomen, kunnen nabootsen. Ook de benodigde speelgoedfiguren zijn in het uitgebreide assortiment van BRUDER opgenomen.

Eigenschappen:
- afneembaar frontgewicht
- Trekhaakkoppeling met in hoogte verstelbare hefinrichting
- ontvanger voor frontlader
- motorkap kan worden geopend

Onderstel:
- bestuurbare en off-road vooras
- achteraf te monteren dubbele banden
- loopvlakbanden

Beweging / functie:
- extra stuurstang maakt sturen door het schuifdak van de trekker mogelijk

Algemene informatie:
- WAARSCHUWING! Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. Verstikkingsgevaar - kleine onderdelen.
- Aanbevolen leeftijd: geschikt vanaf 3 jaar om binnen en buiten te spelen.
- vervaardigd uit hoogwaardige kunststoffen zoals ABS
- Compatibel met figuur
- Schaal 1:16

Merk: 
Categorie: 
Leeftijd: 
Leeftijd detail: 
3J+
Afmetingen: 
175 x 198 x 198 mm
Barcode: 
4001702030469
Batterij type: 

Meer informatie.

Toys & Toys heeft zelf géén goederen, alles is enkel bij de winkels te verkrijgen!

Wenst u dit product te bestellen of reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina en kies knop webshop onder adres van een winkel

Prijzen zijn enkel ter info en kunnen bij iedere winkel anders zijn, de meeste winkels hebben een eigen webshop waar u eventueel kunt bestellen of reserveren.


Ga naar winkelpagina!