U bent hier

Bruder 03780 MAN TGS straatveegvoertuig.

Bruder 03780 MAN TGS straatveegvoertuig.
€49,99

De schoonmaakploegen zijn een onmisbare hulp voor elke gemeente en maken deel uit van ons dagelijks stadsbeeld. Geen enkel ander voertuig kan zo effectief schone wegen en trottoirs garanderen. BRUDER's nieuwe wegreinigingsvoertuig illustreert tot in detail hoe deze bijzondere vrachtwagen werkt. De MAN TGS is de perfecte partner. Dankzij het duurzame ontwerp, de krachtige motoren tot 500 pk en het bovengemiddelde laadvermogen is deze truck het prototype van het vaak beschreven allround voertuig.
De veegwagenbak is voorzien van twee roterende en verstelbare reinigingsborstels die ook in hoogte verstelbaar zijn. Hierdoor kunt u ook moeilijk bereikbare plaatsen bereiken. Een lange borstel die wordt aangedreven wanneer het voertuig in beweging is, is onder het voertuig gemonteerd om oppervlakken te reinigen. De achterzijde is voorzien van de flexibele slang inclusief zuigbuis om grotere hoeveelheden vuil te reinigen. De afvalcontainer kan eenvoudig worden gekanteld en de achterdeur kan worden geopend om het apparaat te legen. Het indrukwekkende afzuigsysteem van het voertuig wordt nog eens extra duidelijk wanneer de carrosserie gekanteld is. Het wegreinigingsvoertuig kan optioneel worden uitgebreid met een licht- en geluidsmodule (artikelnr. 02801/02802). Kinderen kunnen dit product perfect combineren met de bworld-gemeentemedewerker (artikelnr. 62130) uit de uitgebreide bworld-themawereld om het plezier en het spel nog verder te verbeteren.

Cabine:
- Cabineramen van transparante en splintervrije kunststof
- Vouwbare buitenspiegels
- Deuren kunnen worden geopend

Eigenschappen:
- 2 roterende, verstelbare en in hoogte verstelbare ronde borstels
- Gedreven lange borstel onder het lichaam
- Opvouwbare afvalcontainer met achterklep
- Flexibele slang inclusief aanzuigleiding en steun

Onderstel:
- Loopvlakbanden

Algemene informatie:
- Aanbevolen leeftijd: geschikt vanaf 4 jaar voor binnen en buiten spelen
- Vervaardigd uit hoogwaardige kunststoffen zoals ABS
- Compatibel met figuur
- Schaal 1:1

Merk: 
Categorie: 
Leeftijd: 
Leeftijd detail: 
4J+
Afmetingen: 
190 x 230 x 230 mm
Barcode: 
4001702037802
Batterij type: 

Meer informatie.

Toys & Toys heeft zelf géén goederen, alles is enkel bij de winkels te verkrijgen!

Wenst u dit product te bestellen of reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina en kies knop webshop onder adres van een winkel

Prijzen zijn enkel ter info en kunnen bij iedere winkel anders zijn, de meeste winkels hebben een eigen webshop waar u eventueel kunt bestellen of reserveren.


Ga naar winkelpagina!