U bent hier

Kunstof spade en hark met lengte van 30 cm

Kunstof spade en hark met lengte van 30 cm
€1,99

De dubbele schep en hark voor kinderen is het ideale gereedschap voor de perfecte tuinman. Speciaal ontworpen om uw kinderen een eenvoudig en veilig gebruik te bieden, is deze doublet gemaakt van kunststof geïnjecteerd uit Polypropyleen voor een zeer goede weerstand en duurzaamheid. Gewapend met hun schop en hun rode en oranje hark kunnen uw kinderen u helpen bij al uw tuinwerk.

Afmeting: 30 cm lang, hoogte 5.5 cm en breedte 10 cm

Ecoiffier : Speelgoed, 1-3 jaar oud, van Franse makelij.
Het merk Ecoiffier, opgericht in 1945, vervaardigt celluloid voor de kermis. Na een investering in plastic speelgoed en de uitkoop door Smoby nam de familie Ecoiffier de teugels over en richtte in 2010 Jouet Ecoiffier op voor kinderen van 1 tot 3 jaar. Ecoiffier is een van de laatste Franse fabrikanten die zijn productie in Frankrijk op familiaire wijze verzekert. Bezorgd over kwaliteit en veiligheid, ontwerpt het al zijn speelgoed met kunststoffen die volledig veilig zijn en voldoen aan de voedselnormen. Realistisch en kleurrijk, Ecoiffier speelgoed spreekt zowel kinderen als ouders aan.

Merk: 
Categorie: 
Leeftijd: 
Leeftijd detail: 
Afmetingen: 
31 x 10 x 5.5 cm
Barcode: 
3280250001621
Batterij type: 

Meer informatie.

Toys & Toys heeft zelf géén goederen, alles is enkel bij de winkels te verkrijgen!

Wenst u dit product te bestellen of reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina en kies knop webshop onder adres van een winkel

Prijzen zijn enkel ter info en kunnen bij iedere winkel anders zijn, de meeste winkels hebben een eigen webshop waar u eventueel kunt bestellen of reserveren.


Ga naar winkelpagina!