U bent hier

Tuinemmer met gieter, schop, hark, zeef en zandvormje, diameter 17 cm

Tuinemmer met gieter, schop, hark, zeef en zandvormje, diameter 17 cm
€4,99

Een emmer van 17 cm met als thema groenten en fruit en gevuld met een gieter, schop, hark, zeef en een zandvorm in de vorm van groenten.

Deze mooie tuinemmer biedt uw kinderen een complete tuinieruitrusting om overal mee naartoe te nemen. Praktisch in gebruik, deze mooie emmer versierd met groenten en fruit, wordt geleverd met zijn dubbele handgreep, zeef, gieter en groentevormige zandvorm, om uw kinderen te laten tuinieren als volwassenen. Gemaakt van kunststof geïnjecteerd uit Polypropyleen, biedt deze emmer een goede weerstand en duurzaamheid. Diameter: 17 cm

Ecoiffier : Speelgoed, 1-3 jaar oud, van Franse makelij.
Het merk Ecoiffier, opgericht in 1945, vervaardigt celluloid voor de kermis. Na een investering in plastic speelgoed en de uitkoop door Smoby nam de familie Ecoiffier de teugels over en richtte in 2010 Jouet Ecoiffier op voor kinderen van 1 tot 3 jaar. Ecoiffier is een van de laatste Franse fabrikanten die zijn productie in Frankrijk op familiaire wijze verzekert. Bezorgd over kwaliteit en veiligheid, ontwerpt het al zijn speelgoed met kunststoffen die volledig veilig zijn en voldoen aan de voedselnormen. Realistisch en kleurrijk, Ecoiffier speelgoed spreekt zowel kinderen als ouders aan.

Hoogte 34 cm, Breedte 18 cm, Lengte 18 cm

Merk: 
Categorie: 
Leeftijd: 
Leeftijd detail: 
Afmetingen: 
34 x 18 x 18 cm
Barcode: 
3280250042822
Batterij type: 

Meer informatie.

Toys & Toys heeft zelf géén goederen, alles is enkel bij de winkels te verkrijgen!

Wenst u dit product te bestellen of reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina en kies knop webshop onder adres van een winkel

Prijzen zijn enkel ter info en kunnen bij iedere winkel anders zijn, de meeste winkels hebben een eigen webshop waar u eventueel kunt bestellen of reserveren.


Ga naar winkelpagina!