U bent hier

Gieter 800 ml beschikbaar in 2 kleuren

Gieter 800 ml beschikbaar in 2 kleuren
€3,99

Deze rode en groene kindergieter is speciaal ontworpen voor praktisch dagelijks gebruik, dankzij het grote handvat voor een goede grip. Met een hoogte van 18 cm en met een inhoud van 0.8 liter zal deze kleine gieter gemakkelijk gebruikt kunnen worden voor kinderen van de eerste leefijd. En dan ook samen met u kunnen vergezellen tijdens uw tuinactiviteiten. Gemaakt van Polypropyleen, zorgt deze in Frankrijk gemaakte gieter voor een goede weerstand en duurzaamheid.

Ecoiffier : Speelgoed, 1-3 jaar oud, van Franse makelij.
Het merk Ecoiffier, opgericht in 1945, vervaardigt celluloid voor de kermis. Na een investering in plastic speelgoed en de uitkoop door Smoby nam de familie Ecoiffier de teugels over en richtte in 2010 Jouet Ecoiffier op voor kinderen van 1 tot 3 jaar. Ecoiffier is een van de laatste Franse fabrikanten die zijn productie in Frankrijk op familiaire wijze verzekert. Bezorgd over kwaliteit en veiligheid, ontwerpt het al zijn speelgoed met kunststoffen die volledig veilig zijn en voldoen aan de voedselnormen. Realistisch en kleurrijk, Ecoiffier speelgoed spreekt zowel kinderen als ouders aan.

Merk: 
Categorie: 
Leeftijd: 
Leeftijd detail: 
Afmetingen: 
Barcode: 
3280250043331
Batterij type: 

Meer informatie.

Toys & Toys heeft zelf géén goederen, alles is enkel bij de winkels te verkrijgen!

Wenst u dit product te bestellen of reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina en kies knop webshop onder adres van een winkel

Prijzen zijn enkel ter info en kunnen bij iedere winkel anders zijn, de meeste winkels hebben een eigen webshop waar u eventueel kunt bestellen of reserveren.


Ga naar winkelpagina!