U bent hier

Tuintrolly met toebehoren

Tuintrolly met toebehoren
€12,99

Tuintrolly: Deze retro-uitziende trolley heeft een handvat dat de voorwielen stuurt voor een gemakkelijk transport voor de verschillende zandspeelgoedjes die hij bevat.

Inhoud: Deze set bestaat uit een rolwagen met een 12 cm versierde emmer, 1 zeef, 1 schep, 1 hark, 1 gieter en 1 zandvorm.

Deze kleine trolley met zijn retro-uitstraling is klaar voor alle speelbestemmingen in de buitenlucht: tuin, park, speeltuin! Het is uitgerust met een emmer, schop, hark en gieter voor het tuinieren zoals papa en mama en voor het gemakkelijk dragen van speelgoed. L69,5 x B20 x H20,5cm

Ecoiffier : Speelgoed, 1-3 jaar oud, van Franse makelij.
Het merk Ecoiffier, opgericht in 1945, vervaardigt celluloid voor de kermis. Na een investering in plastic speelgoed en de uitkoop door Smoby nam de familie Ecoiffier de teugels over en richtte in 2010 Jouet Ecoiffier op voor kinderen van 1 tot 3 jaar. Ecoiffier is een van de laatste Franse fabrikanten die zijn productie in Frankrijk op familiaire wijze verzekert. Bezorgd over kwaliteit en veiligheid, ontwerpt het al zijn speelgoed met kunststoffen die volledig veilig zijn en voldoen aan de voedselnormen. Realistisch en kleurrijk, Ecoiffier speelgoed spreekt zowel kinderen als ouders aan.

Merk: 
Categorie: 
Leeftijd: 
Leeftijd detail: 
18m+
Afmetingen: 
20 x 20,5 x 48 cm
Barcode: 
3280250043409
Batterij type: 

Meer informatie.

Toys & Toys heeft zelf géén goederen, alles is enkel bij de winkels te verkrijgen!

Wenst u dit product te bestellen of reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina en kies knop webshop onder adres van een winkel

Prijzen zijn enkel ter info en kunnen bij iedere winkel anders zijn, de meeste winkels hebben een eigen webshop waar u eventueel kunt bestellen of reserveren.


Ga naar winkelpagina!