U bent hier

Turbo grasmachine

Turbo grasmachine
€6,99

Deze mooie grasmaaier is ontworpen om uw kinderen een eenvoudig en praktisch dagelijks gebruik te bieden dankzij zijn goede grip en zijn 4 wielen die zorgen voor een zeer goede stabiliteit. Licht en duurzaam, deze mooie grasmaaier is gemakkelijk te verplaatsen en zal uw kinderen, die in staat zullen zijn zich voor te doen om uw gazon te maaien op zonnige middagen, te plezieren. Gemaakt van kunststof geïnjecteerd uit Polypropyleen, garandeert deze mooie grasmaaier een lange levensduur en een zeer goede behoud van kleuren. Afmetingen : L.30 X B.24,5 cm.

Ecoiffier : Speelgoed, 1-3 jaar oud, van Franse makelij.
Het merk Ecoiffier, opgericht in 1945, vervaardigt celluloid voor de kermis. Na een investering in plastic speelgoed en de uitkoop door Smoby nam de familie Ecoiffier de teugels over en richtte in 2010 Jouet Ecoiffier op voor kinderen van 1 tot 3 jaar. Ecoiffier is een van de laatste Franse fabrikanten die zijn productie in Frankrijk op familiaire wijze verzekert. Bezorgd over kwaliteit en veiligheid, ontwerpt het al zijn speelgoed met kunststoffen die volledig veilig zijn en voldoen aan de voedselnormen. Realistisch en kleurrijk, Ecoiffier speelgoed spreekt zowel kinderen als ouders aan.

Merk: 
Categorie: 
Leeftijd: 
Leeftijd detail: 
Afmetingen: 
Barcode: 
3280250044826
Batterij type: 

Meer informatie.

Toys & Toys heeft zelf géén goederen, alles is enkel bij de winkels te verkrijgen!

Wenst u dit product te bestellen of reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina en kies knop webshop onder adres van een winkel

Prijzen zijn enkel ter info en kunnen bij iedere winkel anders zijn, de meeste winkels hebben een eigen webshop waar u eventueel kunt bestellen of reserveren.


Ga naar winkelpagina!