U bent hier

Frozen 2 Uitklapkasteel

Frozen 2 Uitklapkasteel
€54,99

Gemakkellijk mee te nemen kasteel Arendelle. Poppen niet inbegrepen.

Het opvouwbare Kasteel van Arendelle is perfect om te reizen, om de avonturen rond de ijskoninginfilms te beleven. Dit kasteel voor de film The Ice Queen 2 heeft 2 verdiepingen, zodat kinderen de spannende scènes uit Arendelle bijna overal kunnen naspelen. Grote accessoires nodigen uit om de kamers te versieren: 2 stoelen, 2 bekers, een broodaccessoire en een waterkan. Het bed, de kaptafel en de tafel kunnen eenvoudig worden opgeklapt om de accessoires binnenin op te bergen. Dan sluit u het slot en klapt u het handvat op, en gaat u met het slot mee.

Met Ice Queen modepoppen (elk afzonderlijk verkrijgbaar) kan het slot gevuld worden met leven, bijvoorbeeld om de grootste scènes met Elsa en Anna na te spelen.

Dit majestueuze en opvouwbare kasteel is perfect als kerst- of verjaardagscadeau voor kinderen vanaf 3 jaar die graag fantaseren over de magische wereld rond de ijskoningin.

Geschikt vanaf 3 jaar. LET OP: GEVAAR VAN RISICO - kleine onderdelen. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.montage door volwassenen vereist.pop niet inbegrepen.
© 2019 Hasbro. Alle rechten voorbehouden. ©Disney

Merk: 
Categorie: 
Leeftijd: 
Leeftijd detail: 
+3
Thema: 
Afmetingen: 
Barcode: 
5010993615254
Batterij type: 
-

Meer informatie.

Toys & Toys heeft zelf géén goederen, alles is enkel bij de winkels te verkrijgen!

Wenst u dit product te bestellen of reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina en kies knop webshop onder adres van een winkel

Prijzen zijn enkel ter info en kunnen bij iedere winkel anders zijn, de meeste winkels hebben een eigen webshop waar u eventueel kunt bestellen of reserveren.


Ga naar winkelpagina!