U bent hier

Frozen 2 Feature Nokk & Elsa Interactief

Frozen 2 Feature Nokk & Elsa Interactief
€84,99

Elsa is tijdens haar reis de mythische watergeest Nokk tegengekomen. Nu kun jij met ze spelen! Nokk zwemt als je hem in het water zet en loopt als je hem op een harde ondergrond zet. De pop van Elsa past op de rug van Nokk.

In haar avontuur in Disney's The Ice Queen 2 ontmoet Elsa Nokk, een mythische watergeest die even sterk is als haar eigen kracht. Samen gaan ze op een water- en landavontuur op zoek naar antwoorden over Elsa's verleden en haar kracht.
Kinderen en fans die betoverd werden door het majestueuze waterspook in de film kunnen hem mee naar huis nemen in de vorm van dit Disney-speelgoed. Watermagie en landplezier Elsa & Nokk doen wat ze beloven, want Nokk kan in het water zwemmen en op het land lopen. Hij kan het beste lopen op harde en gelijkmatige oppervlakken.

Als de Elsa pop op de rug van Nokk wordt geplaatst, kunnen kinderen samen met hen grote avonturen bedenken! Elsa draagt een voorgevormde blauwe top met lange mouwen en een uitneembare blauwe rok.

De Water-Nokk figuur bevat een kristalachtig hoofdstel.

Er is meer speelgoed voor The Ice Queen 2, zoals de Olaf en Anna poppen, om toe te voegen aan een collectie Disney poppen en alle grote avonturen te herbeleven! Elk afzonderlijk verkocht. Onder voorbehoud van beschikbaarheid.
Geschikt vanaf 3 jaa

r. 4 x AA-batterijen nodig, niet inbegrepen.
Opmerking: Plaats het speelgoed niet in het water totdat het batterijklepje goed vastzit.
© 2020 Hasbro. Alle rechten voorbehouden.
©Disney.

Merk: 
Categorie: 
Leeftijd: 
Leeftijd detail: 
Thema: 
Afmetingen: 
108.00 x 495.00 x 324.00 mm
Barcode: 
5010993684885
Batterij type: 
AA - 4 Required / 0 Included

Meer informatie.

Toys & Toys heeft zelf géén goederen, alles is enkel bij de winkels te verkrijgen!

Wenst u dit product te bestellen of reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina en kies knop webshop onder adres van een winkel

Prijzen zijn enkel ter info en kunnen bij iedere winkel anders zijn, de meeste winkels hebben een eigen webshop waar u eventueel kunt bestellen of reserveren.


Ga naar winkelpagina!