U bent hier

FurReal Mama Josie the Kangaroo 36 cm pluche bruin 5-delig

FurReal Mama Josie the Kangaroo 36 cm pluche bruin 5-delig
€84,99

FurReal Friends knuffel kangoeroe met baby's

Deze FurReal Friends kangoeroe wordt ookwel mama Josie genoemd! Ze heeft namelijk drie baby-kangoeroes. Pak haar snel uit, en zorg samen met mama Josie voor de kleintjes.

Mama Josie is een interactieve speelgoedkangoeroe en net zo lief als haar schattige baby's! Een van de baby's is een jongen, de andere is een meisje en de derde... een verrassing! Het geheim kan alleen worden onthuld door het openen van de verpakking.

Deze liefhebbende mammie is een geweldige speelkameraad en zorgt voor haar kleintjes. Ze reageert op aanraking met meer dan 70 geluids- en bewegingscombinaties, geeft liefdevolle kusjes en maakt grappige geluiden (soms heeft ze hik... of zelfs oprispingen). Mama Josie weet ook hoe ze moet ontspannen en plezier moet maken - ze kan een stuiterdans doen en tegelijkertijd muziek maken. Wat ze ook doet, kinderen hebben veel plezier met Mama Josie!

Geschikt vanaf 4 jaar. LET OP: GEVAAR VAN ERSTICKUNGS - Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar, omdat kleine onderdelen kunnen worden geproduceerd.
4 x 'AA' batterijen nodig (inbegrepen).
© 2020 Hasbro. Alle rechten voorbehouden.

Merk: 
Categorie: 
Leeftijd: 
Leeftijd detail: 
4j+
Afmetingen: 
152.40 x 393.70 x 381.00 mm
Barcode: 
5010993697175
Batterij type: 
AA - 4 Required / 4 Included

Meer informatie.

Toys & Toys heeft zelf géén goederen, alles is enkel bij de winkels te verkrijgen!

Wenst u dit product te bestellen of reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina en kies knop webshop onder adres van een winkel

Prijzen zijn enkel ter info en kunnen bij iedere winkel anders zijn, de meeste winkels hebben een eigen webshop waar u eventueel kunt bestellen of reserveren.


Ga naar winkelpagina!