U bent hier

Baby Alive Sweet 'n Snuggle Baby

Baby Alive Sweet 'n Snuggle Baby
€16,99

De Baby Alive Sweet 'n Snuggly-babypop is een snoezige eerste pop voor de kleintjes en een perfect geschenk voor kinderen vanaf 18 maanden. Deze zachte babypop, in een verpakking die eruitziet als een wiegje, is lekker zacht, ideaal om lekker te knuffelen voor het slapengaan! Ze draagt een snoezig rompertje met snoepjesprint en een schattige pepermuntgroene hoofdband met strik die stevig is bevestigd, zodat ze hem niet verliest! De kleintjes zullen het ook geweldig vinden om de babypop haar eerste flesje te geven, des te meer omdat het gevuld is met gekleurde balletjes die rammelen! Schudden maar! Je kunt de baby zelfs in allerlei gekke houdingen zetten, steek bijvoorbeeld haar duim of haar teen in haar mond, net als een echte baby! Ach, is ze niet schattig? Sterker nog, deze zachte babypop kan in de wasmachine gewassen worden, dus hoe geliefd je Sweet 'n Snuggly-babypop ook is, haar schoonmaken is super eenvoudig! Baby Alive en alle bijbehorende eigenschappen zijn handelsmerken van Hasbro.

Merk: 
Categorie: 
Leeftijd: 
Leeftijd detail: 
18 M+
Thema: 
Afmetingen: 
80.96 x 304.80 x 146.05 mm
Barcode: 
5010993659890
Batterij type: 
-

Meer informatie.

Toys & Toys heeft zelf géén goederen, alles is enkel bij de winkels te verkrijgen!

Wenst u dit product te bestellen of reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina en kies knop webshop onder adres van een winkel

Prijzen zijn enkel ter info en kunnen bij iedere winkel anders zijn, de meeste winkels hebben een eigen webshop waar u eventueel kunt bestellen of reserveren.


Ga naar winkelpagina!