U bent hier

Franstalige versie: Baby Alive Groeit op

Franstalige versie: Baby Alive Groeit op
€64,99

Ze groeit ECHT! Baby Alive Baby Grows Up pop transformeert van pasgeborene naar baby naar grote meid. In feite, ze verandert maat 4 inches met de zorg voor de kinderen. Kinderen zullen ook houden van haar 8 happy-thema poppen accessoires. Wordt ze Happy Hope of Merry Meadow? Kom erachter als je haar uit het pakketje haalt en ze begint te wiebelen! Met haar eerste fles opent ze haar ogen om kleur te onthullen. Verwijder haar hoed om haar haarkleur te zien. Na het schommelen en doen alsof ze een flesje heeft gegeten, schopt ze uit haar pakje! Als een baby, Baby Alive Baby Grows Up pratende pop zit en zegt haar eerste woord. Kinderen kunnen haar helpen groeien met doen alsof ze een zakje eten en stuiterbewegingen maken. Houd haar handen en helpen haar stand-nu ze is een grote meid die houdt van spelen dress-up! Wow, haar haar wordt lang als je haar borstel en trek om het uit te breiden! De instructies en snelstartgids helpen kinderen om voor hun groeiende pop te leren zorgen in elk stadium en haar te resetten om opnieuw te spelen!

Inhoud:
Inclusief pop met aangehecht eendje, een deken, fles, voedselzakje, slabbetje, muts, borstel, rokje, schoenen en instructies.

- Veel verrassingen & 8 leuke accessoires
Verrassingen zijn de beste! Welke baby zal ze zijn? Happy Hope of Merry Meadow? Kinderen zullen het geweldig vinden om hun opgezwollen pasgeborene te ontmoeten in haar eigen schattige geschenkdoos. Welke kleur hebben haar ogen? Geef haar een fles om de verrassing te onthullen! Welke kleur heeft haar haar? Verwijder haar hoed en ontdek het daar onder! Wat zullen haar verrassingsaccessoires zijn? Kinderen zullen opgewonden zijn om haar leuke accessoiredoosjes te openen en te zien! Baby Grows Up doll's accessoires zijn onder andere een bijgevoegde onesie, swaddle blanket, fles, slabbetje, muts, voedselzakje, borstel, schoenen en rokje. Plus, Baby Grows Up zegt 75+ geluiden en zinnen in alle - en kinderen zullen blij zijn om uit te vinden wat ze zal zeggen!

- Opgroeien is een avontuur
Er is zoveel te doen met deze spannende pop die echt groeit! Als pasgeborene kunnen kinderen hun Baby Grows Up pop kalmeren en wiegen, terwijl ze haar slaapliedjes zingen. Ze wiebelt en kronkelt zelfs rond, als een pasgeborene! Nadat ze is uitgegroeid tot een baby, zullen de kinderen trots zijn om haar te helpen rechtop te zitten en haar eerste woord te horen. Als een grote meid kunnen de kinderen 'schoonheidssalon' spelen en haar nieuwe lange haren borstelen. Ze kunnen zelfs doen alsof ze klaar zijn voor een groot feest, met behulp van haar verrassingsborstel, rok en schoenen: 'Grote meisjes hebben grote meisjes schoenen nodig!'

Merk: 
Categorie: 
Leeftijd: 
Leeftijd detail: 
36 M+
Thema: 
Afmetingen: 
Barcode: 
5010993797547
Batterij type: 
AA - 4 Required / 4 Included

Meer informatie.

Toys & Toys heeft zelf géén goederen, alles is enkel bij de winkels te verkrijgen!

Wenst u dit product te bestellen of reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina en kies knop webshop onder adres van een winkel

Prijzen zijn enkel ter info en kunnen bij iedere winkel anders zijn, de meeste winkels hebben een eigen webshop waar u eventueel kunt bestellen of reserveren.


Ga naar winkelpagina!