U bent hier

Intex 28634GS cartrigde zwembadfilterpomp 9463 liter per uur.

Intex 28634GS cartrigde zwembadfilterpomp 9463 liter per uur.
€139,50

Met de Intex Cartridge filterpomp wordt alle viezigheid uit het zwembadwater gefilterd, zelfs tot het kleinste vuildeeltje aan toe. Het vuil blijft achter in de cartridge, een filter die je kunt schoonspoelen en vervangen. Deze filterpomp is de grootste cartridge filterpomp van Intex. Hij filtert ongeveer 9463 liter zwembadwater per uur en is daarmee geschikt voor de grotere Easy Set en Frame zwembaden.

Voordelen
Filtert het zwembadwater schoon
Watercirculatie remt groei bacteriën, schimmels en algen
Met vervangbare cartridge filter
Simpel in aansluiten en onderhoud
Goedkoper in aanschaf dan zandfiltepomp
Details
Pompcapaciteit: 9.463 L / uur
Max. zwembadinhoud: 38.000 L
Aansluiting: Ø 38 mm
Meegeleverd: 1 filtercartridge
Inclusief zwembadslang: 2 x 150 cm
Lengte netsnoer: 565 cm
Max. opvoerhoogte: 1 m
Vervangbare filters
Benodigd type filter:
Filtercartridge groot - Type B

Aanbevolen: spoel de filter na 1 week schoon, en vervang hem na 2 weken.
Tip: reinig de filter tussentijds met Filtercartridge Reiniger, dan hoef je deze minder vaak te vervangen!

Intex Krystal Clear filterpomp

Schoon en helder zwembadwater

De Intex cartridge zwembadpomp zorgt op twee manieren voor schoon zwembadwater: via watercirculatie en filtratie. De pomp zuigt water uit het zwembad en pompt het daarna weer terug het zwembad in, het zwembadwater blijft dus constant in beweging. Bacteriën, schimmels en algen ontwikkelen zich zo veel minder snel, die houden juist van stilstaand water. En terwijl het water door de zwembadpomp stroomt wordt alle viezigheid uit het water gefilterd. Het vuil blijft achter in de filtercartridge en het schone water wordt weer terug naar het zwembad gepompt.

Voor welke zwembaden?

Of deze cartridge filterpomp geschikt is voor jouw zwembad hangt af van de hoeveelheid water die erin past, van de zwembadgrootte dus. Om goed te functioneren moet een zwembadpomp binnen 4 uur het hele zwembad kunnen filteren, alleen dan heb je een watercirculatie die sterk genoeg is om het zwembadwater schoon en helder te houden. Dit model cartridge filterpomp van Intex heeft een pompcapaciteit van 9.463 liter per uur. In basis is deze pomp dus krachtig genoeg voor zwembaden tot maximaal 38.000 liter (9463 x 4).

Intex zwembad met filterpomp

Filterpomp aansluiting

Aansluiting op het zwembad

Met de meegeleverde onderdelen en slangen installeer je de cartridge filterpomp zeer eenvoudig tussen de in- en uitlaat van het zwembad. Kijk goed of de aansluiting van de filterpomp qua diameter overeenkomt met de aansluiting van jouw zwembad. Alle Intex zwembaden hebben namelijk óf een 32 mm aansluiting, óf een 38 mm aansluiting. Deze cartridge filterpomp heeft een aansluiting van Ø 38 mm. Heeft jouw zwembad een aansluiting van Ø 32 mm? Dan heb je twee Intex connectors en een in- en uitlaatset 32 mm nodig om alles passend te maken.

Extra veilig dankzij de 12V omvormer

Veiligheid is essentieel wanneer het gaat om elektriciteit en zwembadwater. De Intex cartridge zwembadpomp is voorzien van een 12 volt omvormer. Hiermee wordt de 230V stroom die uit het stopcontact komt omgezet in een veel lager, en veiliger, voltage. De cartridge filterpomp is bovendien voorzien van een zeer lange stroomkabel, het snoer is 565 cm lang. Hiermee kun je de stroomvoorziening ver weg van het zwembad en spetterend water houden.

Merk: 
Categorie: 
Leeftijd: 
Leeftijd detail: 
Thema: 
Afmetingen: 
53 x 36 x 43 cm
Barcode: 
6941057404202
Batterij type: 

Meer informatie of reserveren

Wenst u dit product te reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina > op de site of hebt u een vraag over beschikbaarheid van dit product?

Prijzen zijn ter info en kunnen bij iedere winkel anders zijn.


Ga naar winkelpagina !