U bent hier

Intex 29001 Intex Pure Spa Filter S1 (Duo Pack)

Intex 29001 Intex Pure Spa Filter S1 (Duo Pack)
€3,80

Voor schoon en gefilterd water in je Intex Pure Spa
Met een Intex Pure Spa in of rondom huis is het natuurlijk heerlijk genieten. Om dit gevoel vast te houden is het van belang dat je op tijd de Intex Pure Spa Filter S1 vervangt. De S1 filter is 7,30 cm hoog en heeft een diameter van 10,80 cm. Ze worden per 2 verpakt. Wil je de komende tijd genoeg filters in huis hebben? Profiteer dan direct van stapelkorting.

Het vervangen van de Intex Pure Spa Filter S1
We adviseren eens in de 1 of 2 weken de Intex Pure Spa Filter S1 te controleren en indien nodig te vervangen. De filter behuizing bestaat uit 3 onderdelen. Het filterklep aangeduid met A, de filter zelf aangeduid met B en de filter behuizing aangeduid met C; zie derde productafbeelding. De Intex Pure Spa Filter S1 kun je vervangen aan de hand van de instructies op deze productfoto.

Merk: 
Categorie: 
Leeftijd: 
Leeftijd detail: 
Afmetingen: 
11cmx7cm
Barcode: 
6941057404424
Batterij type: 

Meer informatie.

Toys & Toys heeft zelf géén goederen, alles is enkel bij de winkels te verkrijgen!

Wenst u dit product te bestellen of reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina en kies knop webshop onder adres van een winkel

Prijzen zijn enkel ter info en kunnen bij iedere winkel anders zijn, de meeste winkels hebben een eigen webshop waar u eventueel kunt bestellen of reserveren.


Ga naar winkelpagina!