U bent hier

Jellycat Bashful Beige Bunny Really Big 67 cm

Jellycat Bashful Beige Bunny Really Big 67 cm
€99,95

Bashful Beige Bunny is een populaire kerel met scrummy-zachte Jellycat vacht en mooie lange flopsy oren betekenen dat je met slechts één knuffel, je nooit zult willen laten gaan. Onweerstaanbaar schattig en een perfect cadeau voor jongens of meisjes. Iedereen koestert dit kleine beige konijntje…

Jellycat dieren zullen een prachtig geschenk zijn voor pasgeborenen en kinderen.

Ze hebben een verbazingwekkend zachte vacht en wachten gewoon op een kieteling, dus zullen ze een geweldige aanvulling zijn voor je baby. Eenmaal geknuffeld zullen ze nooit meer willen loslaten en zouden ze hun liefste knuffelbeestje voor het leven kunnen zijn.

Geschikt voor kinderen vanaf geboortedatum
Veiligheid: Deze knuffel heeft alle testen doorstaan van de Europese veiligheidsnorm voor speelgoed EN71 deel 1, 2 en 3 voor alle leeftijden.
Materiaal: 100% polyester
Kleuren:
Afmeting: 67 cm lang
Wasinstructie: Jellycat adviseert handwas

Merk: 
Categorie: 
Leeftijd: 
Leeftijd detail: 
Thema: 
Afmetingen: 
67 cm
Barcode: 
670983092486
Batterij type: 

Meer informatie.

Toys & Toys heeft zelf géén goederen, alles is enkel bij de winkels te verkrijgen!

Wenst u dit product te bestellen of reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina en kies knop webshop onder adres van een winkel

Prijzen zijn enkel ter info en kunnen bij iedere winkel anders zijn, de meeste winkels hebben een eigen webshop waar u eventueel kunt bestellen of reserveren.


Ga naar winkelpagina!