U bent hier

Jellycat Dancing Darcey Hippo 33 cm

Jellycat Dancing Darcey Hippo 33 cm
€24,00

Dansende Darcey Hippo is zo zacht en heidegrijs, en zou graag de hele dag zitten en knuffelen. Maar dit kleintje heeft danservaring. Een mooie roze tutu en satijnen schoenen gaan goed samen met de zijdezachte satijnen oren van deze nijlpaard. Maak je klaar voor langbenige arabesken en elgante bewegingen.

Jellycat dieren zullen een prachtig geschenk zijn voor pasgeborenen en kinderen.

Ze hebben een verbazingwekkend zachte vacht en wachten gewoon op een kieteling, dus zullen ze een geweldige aanvulling zijn voor je baby. Eenmaal geknuffeld zullen ze nooit meer willen loslaten en zouden ze hun liefste knuffelbeestje voor het leven kunnen zijn.

Geschikt voor kinderen vanaf de geboorte.
Veiligheid: Deze knuffel heeft alle testen doorstaan van de Europese veiligheidsnorm voor speelgoed EN71 deel 1, 2 en 3 voor alle leeftijden.
Materiaal: 100% polyester
Kleuren:
Afmeting: 33 cm lang
Wasinstructie: Jellycat adviseert handwas

Merk: 
Categorie: 
Leeftijd: 
Leeftijd detail: 
Thema: 
Afmetingen: 
33 x 10 x 10 cm
Barcode: 
670983098945
Batterij type: 

Meer informatie.

Toys & Toys heeft zelf géén goederen, alles is enkel bij de winkels te verkrijgen!

Wenst u dit product te bestellen of reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina en kies knop webshop onder adres van een winkel

Prijzen zijn enkel ter info en kunnen bij iedere winkel anders zijn, de meeste winkels hebben een eigen webshop waar u eventueel kunt bestellen of reserveren.


Ga naar winkelpagina!