U bent hier

JellyCut poppet pup baby

JellyCut poppet pup baby
€9,70

Aww dit is de lieve kleine Poppet Pup Baby, hij is een 10cm knuffel gemaakt door de populaire Londense fabrikant - Jellycat. Hij is gemaakt met superzachte crème en bruine pluche en heeft bonen in zijn onderste helft voor dat heerlijke knusse gevoel. Gemaakt van alle nieuwe materialen, bevat polyester vezels en plastic kralen.

Jellycat dieren zullen een prachtig geschenk zijn voor pasgeborenen en kinderen.

Ze hebben een verbazingwekkend zachte vacht en wachten gewoon op een kieteling, dus zullen ze een geweldige aanvulling zijn voor je baby. Eenmaal geknuffeld zullen ze nooit meer willen loslaten en zouden ze hun liefste knuffelbeestje voor het leven kunnen zijn.

Geschikt voor kinderen vanaf geboortedatum
Veiligheid: Deze knuffel heeft alle testen doorstaan van de Europese veiligheidsnorm voor speelgoed EN71 deel 1, 2 en 3 voor alle leeftijden.
Materiaal: 100% polyester
Kleuren: crème en bruine pluche
Afmeting: 10 cm lang
Wasinstructie: Jellycat adviseert handwas

Merk: 
Categorie: 
Leeftijd: 
Leeftijd detail: 
Thema: 
Afmetingen: 
10 cm
Barcode: 
0670983099232
Batterij type: 

Meer informatie.

Toys & Toys heeft zelf géén goederen, alles is enkel bij de winkels te verkrijgen!

Wenst u dit product te bestellen of reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina en kies knop webshop onder adres van een winkel

Prijzen zijn enkel ter info en kunnen bij iedere winkel anders zijn, de meeste winkels hebben een eigen webshop waar u eventueel kunt bestellen of reserveren.


Ga naar winkelpagina!