U bent hier

10715 Stenen op wielen

10715 Stenen op wielen
€19,55

Bedenk allerlei soorten voertuigen, van een rolstoel tot een paard en wagen, met deze speciale LEGO® Classic set met diverse wielen en banden in verschillende kleuren en maten. De set bevat ook een reeks LEGO elementen waaronder stenen, vormen en ogen. Van een skateboard of een ijskarretje tot een 4x4 met caravan: met de set Stenen op wielen draai je nergens je hand meer voor om!

Aantal stukjes: 442

Bedenk je eigen LEGO® creaties op wielen met dit leuke LEGO Classic speelgoed met verschillende wielen en banden in meerdere kleuren en formaten. Je krijgt er ook een kleurrijke reeks LEGO elementen bij, waaronder vormen, stenen en ogen. De set is een prachtige aanvulling op bestaande LEGO sets en bevat op de doelgroep afgestemde bouwinstructies, zodat je kind zelf zijn of haar creatieve bouwvaardigheden kan ontwikkelen.

• De set bevat een groot aantal LEGO® wielen, verschillende kleurrijke LEGO stenen en speciale elementen, zoals vormen en ogen.
• Met deze LEGO® Classic bouwset worden de fantasie en de creativiteit spelenderwijs gestimuleerd.
• Inclusief op de leeftijd afgestemde bouwinstructies met 3 moeilijkheidsniveaus.
• Ga naar LEGO.nl/classic voor aanvullende bouwinstructies, leuke video's, ideeën en inspiratie. Vraag je ouders om toestemming voordat je online gaat.
• Laat je creativiteit opbloeien met de LEGO® Classic sets!
• Dit klassieke speelgoed is geschikt voor iedereen van 4-99 jaar.

Leeftijd: 
Leeftijd detail: 
4-99
Thema: 
Afmetingen: 
26.2 x 22.2 x 14.3 cm
Barcode: 
5702016111910
Batterij type: 

Meer informatie.

Toys & Toys heeft zelf géén goederen, alles is enkel bij de winkels te verkrijgen!

Wenst u dit product te bestellen of reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina en kies knop webshop onder adres van een winkel

Prijzen zijn enkel ter info en kunnen bij iedere winkel anders zijn, de meeste winkels hebben een eigen webshop waar u eventueel kunt bestellen of reserveren.


Ga naar winkelpagina!