U bent hier

10805 Rond de wereld. Reis per boot of vliegtuig naar 4 continenten en ontdek habitats en culturen. Bij deze set horen maar liefst 17 dieren en 5 LEGO® DUPLO® figuren van over de hele wereld.

10805 Rond de wereld. Reis per boot of vliegtuig naar 4 continenten en ontdek habitats en culturen. Bij deze set horen maar liefst 17 dieren en 5 LEGO® DUPLO® figuren van over de hele wereld.
€90,99

Met deze speciale LEGO® DUPLO® Rond de wereld-set haal je een heleboel fascinerende diersoorten in huis! Kleine ontdekkingsreizigers kunnen met de boot en het vliegtuigje allerlei diersoorten in hun natuurlijke omgeving bestuderen.* Inclusief 5 LEGO® DUPLO® figuren plus 17 dieren uit allerlei delen van de wereld!

* Met een tempelcomplex om zelf te bouwen, een savanne, een bosomgeving, een poolgebied en een vliegtuig en boot om zelf te bouwen.

* Bij het tempelcomplex hoort een tijger met jong, een panda en stenen met bamboe-opdruk.

* De savanne is inclusief grot om zelf te bouwen met een boom, 2 leeuwen met een leeuwenwelp, 2 zebra's en een nijlpaard.

* De bosomgeving is inclusief een huis om zelf te bouwen, met deur die open kan en een tafel, een boom met bladeren en een hangbrug plus een beer, een vos, een eekhoorn en 2 eenden.

* Het poolgebied-ijslandschap is inclusief zeehond, vis, 2 pinguïns en een walvis met een mond die open kan, plus een glijbaan, een videocamera en een steen met garnaalopdruk.

* Met de 4 verschillende habitats in deze speciale set kunnen kinderen de aparte gebieden opbouwen of ze naar keuze met elkaar combineren.

* Voor jonge avonturiers is er niets leuker dan naar vreemde landen te reizen met het vliegtuig en de boot.

* De dierenfiguren uit de LEGO® DUPLO® Rond de wereld-sets stimuleren rollenspel bij jonge kinderen.

* Gebruik de LEGO® DUPLO® Dieren in het wild-sets om met je kind te praten over wilde dieren en hun leefmilieu, dierenbescherming, de verschillende werelddelen en de mensen en dieren die daar wonen. Er is zoveel te leren!

* LEGO® DUPLO® producten zijn speciaal ontwikkeld voor kleine kinderen zodat ze er veilig mee kunnen spelen.

* Het tempelcomplex is 21 cm hoog, 19 cm breed en 9 cm diep.

* De savannescène is 22 cm hoog, 19 cm breed en 9 cm diep.

* Het huis in het bosmilieu is 16 cm hoog, 13 cm breed en 6 cm diep.

* Het vliegtuig is 11 cm hoog, 18 cm lang en 19 cm breed.

* De boot is 13 cm hoog, 18 cm lang en 12 cm breed.Aantal stukjes: 163

Categorie: 
Leeftijd detail: 
2-5
Thema: 
Afmetingen: 
58.2 x 48 x 12.4 cm
Barcode: 
5702015597920
Batterij type: 
Geen batterijen

Meer informatie of reserveren

Wenst u dit product te reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina op de site of hebt u een vraag over dit product?


Contacteer ons