U bent hier

11004 Creatieve vensters

11004 Creatieve vensters
€27,55

Ontdek creatieve, nieuwe manier om ramen en deuren te gebruiken in je LEGO® bouwwerken met de LEGO Classic Creatieve vensters set. Kies uit een kleurige selectie van LEGO bouwstenen, ogen, wielen en heel veel ramen en deuren om allerlei leuk LEGO speelgoed mee te maken. Bouw een robot die je kunt voortduwen met een kast als buik, een rakethuis met een buitenaards wezen als piloot of een bezige bij met ramen als vleugels. Maak daarna een bungalow met een garage en een coole rode auto, ga lekker griezelen met een spookhuis of maak een knus schoenenhuis in de vorm van een laars! Bedenk het en bouw het: de LEGO Classic bouwsets zorgen voor eindeloos speelplezier.

Aantal stukjes: 450

Kinderen leren samen met de rest van het gezin op een nieuwe en creatieve manier te bouwen met de LEGO® Classic 11004 Creatieve vensters set, een kleurige selectie van LEGO bouwstenen, ogen, wielen en scharnieren, plus een uitgebreide reeks ramen en deuren om allerlei leuke modellen mee te maken. Van een robot met een kast als buik tot een schoenenhuis in de vorm van een laars: kinderen ontdekken nieuwe manieren om grappige LEGO dieren, gebouwen en voorwerpen te maken met standaard LEGO elementen. Deze set biedt 3 moeilijkheidsniveaus en is daarmee zeer geschikt als starterset voor beginnende LEGO bouwers. Inclusief op de leeftijd afgestemde bouwinstructies en nog meer LEGO stenen om kinderen te helpen hun creatieve bouwvaardigheden te ontdekken!

• Bevat een uitgebreide selectie ramen en deuren, plus een kleurige mix van LEGO® onderdelen zoals ogen, wielen, scharnieren en stenen, waarmee kinderen klassiek LEGO speelgoed kunnen bouwen.
• Met vrolijke en kleurrijke LEGO® stenen en onderdelen voor eindeloos creatief spel.
• Dit bouwspeelgoed biedt 3 moeilijkheidsniveaus voor beginnende LEGO® bouwers.
• Ga naar LEGO.com/classic voor aanvullende bouwinstructies, leuke video's, ideeën en inspiratie.
• Inclusief stenenwipper voor het gemakkelijk uit elkaar halen van LEGO® bouwwerken.
• Laat je creativiteit groeien met de LEGO® Classic bouwsets!
• Deze set bevat 450 onderdelen.
• Deze LEGO® bouwset biedt een passende bouw- en speelervaring voor kinderen vanaf 4 jaar.

Leeftijd: 
Leeftijd detail: 
4+
Thema: 
Afmetingen: 
26.2 x 22.2 x 9.5 cm
Barcode: 
5702016367799
Batterij type: 

Meer informatie.

Toys & Toys heeft zelf géén goederen, alles is enkel bij de winkels te verkrijgen!

Wenst u dit product te bestellen of reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina en kies knop webshop onder adres van een winkel

Prijzen zijn enkel ter info en kunnen bij iedere winkel anders zijn, de meeste winkels hebben een eigen webshop waar u eventueel kunt bestellen of reserveren.


Ga naar winkelpagina!