U bent hier

21135 De Crafting-box 2.0

21135 De Crafting-box 2.0
€63,40

Creëer je eigen Minecraft landschappen in oneindig veel combinaties met de Crafting-box 2.0. Bouw, verbouw en combineer je eigen Minecraft avonturen met je favoriete figuren en voorwerpen. Deze eenvoudig aanpasbare, modulaire LEGO® Minecraft set is ontworpen voor jonge fans van de enorm geliefde game met onbegrensde mogelijkheden. Bij de set horen vijf zakjes met stenen voor het bouwen van drie verschillende modellen per zakje. Ook omvat de set een Steve minifiguur plus figuurtjes van een paard,koe, slijm en Creeper™.

Aantal stukjes: 717
? Inclusief Steve minifiguur plus figuren van een paard, koe, slijm en Creeper™. ? De set bestaat uit vijf zakjes met stenen voor elk drie verschillende modellen. ? Er zijn onder andere modellen te bouwen van Steve's huis, een mijn, een woestijngebied en gebieden voor veeteelt en landbouw. ? Combineer de modellen om allerlei Minecraft™ landschappen te maken. ? Activeer de TNT 'ontploffunctie' om de grindblokken los te breken. ? Accessoire-elementen: gouden houweel, TNT, gereedschap, fakkels, werkbank, kist, oogst plus Redstone-erts en gouderts-blokken. ? De eenvoudig te verbinden modulaire segmenten zorgen ervoor dat je de set snel kunt ombouwen tot een ander model. ? Gebruik je fantasie en creëer je eigen LEGO® Minecraft™ creaties!
• Deze set bevat meer dan 715 stenen.

Leeftijd detail: 
8-99
Thema: 
Afmetingen: 
48 x 28.2 x 7.4 cm
Barcode: 
5702015865197
Batterij type: 

Meer informatie of reserveren

Wenst u dit product te reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina op de site of hebt u een vraag over dit product?


Contacteer ons