U bent hier

21136 Het oceaanmonument

21136 Het oceaanmonument
€104,99

Reis naar de diepte van de Minecraft™ zee en ontdek het oceaanmonument! Strijd tegen de oude bewaker met zijn veermechanisme-wapen, activeer de droge spons-functie om het monument binnen te komen en vind de hendel waarmee de schatkamer vol gouden blokken kan worden geopend. Bedenk en bouw je eigen Minecraft™ avonturen met al je favoriete figuren en objecten met deze modulaire, eenvoudig te bouwen LEGO® Minecraft set die speciaal is ontwikkeld voor jonge fans van de enorm populaire game. Inclusief minifiguren van Steve en Alex plus figuren van een inktvis, bewaker en oude bewaker.

Aantal stukjes: 1122
? Inclusief twee minifiguren: Steve en Alex, plus figuurtjes van een inktvis, bewaker en oude bewaker. ? De set omvat een Minecraft™ oceaanmonument met waterspons-toegangsfunctie, schatkamer die open kan en een grot met een fornuis. ? Haal het dakgedeelte eraf en vouw het model open om bij het gedetailleerde interieur te komen. ? Doe je betoverde harnas aan, grijp je betoverde zwaard en maak je op voor de strijd! ? Activeer de 'droge spons'-functie om al het water op te zuigen en ga het monument binnen. ? Ontwijk de salvo's uit het veermechanisme-wapen van de oude bewaker. ? Droog natte sponzen op het fornuis. ? Wapens: een betoverd zwaard en een houweel. ? Accessoire-elementen: een betoverd harnas, gouden blokken, natte en droge sponzen, een emmer met melk plus een toverdrankje om onder water te kunnen ademen en een genezend toverdrankje. ? Eenvoudig te verbouwen ontwerp met keuze uit drie verschillende modellen. ? Gebruik je fantasie: bouw de set om voor nog meer LEGO® Minecraft™ creaties! ? Deze set bevat meer dan 1120 stenen. ? Afmetingen: ca. 15 cm hoog, 24 cm breed en 24 cm diep.

Leeftijd detail: 
8j - 99j
Thema: 
Afmetingen: 
94,00 x 378,00 x 480,00 mm
Barcode: 
5702015865210
Batterij type: 

Meer informatie of reserveren

Wenst u dit product te reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina op de site of hebt u een vraag over dit product?


Contacteer ons