U bent hier

31088 Diepzeewezens

31088 Diepzeewezens
€13,65

Duik in een oceaan vol avonturen met de LEGO® Creator 3in1 set Diepzeewezens. Help de schattige diepzeekrab de schatkist te beschermen tegen de enorme, huiveringwekkende haai met zijn bijtgrage kaken, vlijmscherpe tanden, weerspiegelende ogen en krachtige zwiepende staart! Bouw de haai vervolgens om tot een flexibele inktvis of een zeeduivel met een enorme bek voor nog meer onderwaterplezier.

Aantal stukjes: 230

Beleef de leukste onderwateravonturen met de LEGO® Creator 3in1 set 31088 Diepzeewezens met een huiveringwekkende haai met realistisch donkerblauw-wit kleurenschema, een bek die open kan met een rij vlijmscherpe tanden, bewegende vinnen, beweegbare gewrichten en weerspiegelende ogen, plus een verstelbare krab met een schatkist. Met de LEGO Creator 3in1 speelsets krijg je 3 verschillende bouw- en speelervaringen. Bouw een haai en een krab en tover ze vervolgens om in een bewegende inktvis of een zeeduivel met enorme bek voor nog meer diepzeeplezier.

• Geniet van het bouwen van 3 modellen met deze LEGO® Creator 3in1 set. Bouw de haai en de krab met schatkist en tover ze vervolgens om in een flexibele inktvis of een zeeduivel met een enorme bek.
• De set Diepzeewezens bestaat uit een huiveringwekkende haai met een bek die open kan, vlijmscherpe tanden, verstelbare vinnen, beweegbare gewrichten en weerspiegelende ogen, plus een verstelbare krab met een schatkist.
• Bekijk het coole donkerblauw-witte kleurenschema van de haai!
• Open de bek van de haai om zijn angstaanjagende, vlijmscherpe tanden te onthullen.
• Bescherm de schattige krab en zijn schatkist.
• Ontvang bij deze set een extra bouwidee! De bouwinstructies voor een walvis zijn beschikbaar op LEGO.com.
• De haai is ca. 8 cm hoog, 21 cm lang en 9 cm breed.
• De krab is ca. 3 cm lang en 11 cm breed.
• De inktvis is ca. 4 cm hoog, 18 cm lang en 22 cm breed.
• De zeeduivel is ca. 5 cm hoog, 14 cm lang en 8 cm breed.

Leeftijd: 
Leeftijd detail: 
7+
Thema: 
Afmetingen: 
26.2 x 14.1 x 4.8 cm
Barcode: 
5702016367836
Batterij type: 

Meer informatie.

Toys & Toys heeft zelf géén goederen, alles is enkel bij de winkels te verkrijgen!

Wenst u dit product te bestellen of reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina en kies knop webshop onder adres van een winkel

Prijzen zijn enkel ter info en kunnen bij iedere winkel anders zijn, de meeste winkels hebben een eigen webshop waar u eventueel kunt bestellen of reserveren.


Ga naar winkelpagina!