U bent hier

41126 Heartlake paardrijclub. Oefen voor de volgende grote paardenshow in de Heartlake paardenclub!

41126 Heartlake paardrijclub. Oefen voor de volgende grote paardenshow in de Heartlake paardenclub!
€62,99

Laat de paarden zich warmlopen in de draaimolen en oefen een paar sprongen. Zet de balk hoger om de hindernis zwaarder te maken. Verzorg de paarden en verkleed je voor de wedstrijd in de kleedruimte. Na de wedstrijd breng je de paarden naar hun stal en ga je in de cafetaria van de club iets drinken met Mia en Stephanie - en dan kan er lekker worden geslapen op de zolder: morgen is het weer vroeg dag!

aantal stukjes: 575

* Inclusief Mia en Stephanie minipoppetjes in paardijkleding, plus een muis en 2 paarden: 1 zwart en 1 wit met zwarte tekening.
* Inclusief stalgebouw van 2 verdiepingen met windvaan en een tuin met draaibare oefenmolen, in 2 hoogtes verstelbare oefenhindernis, eet- en drinktrog en een verzorgingsplek.
* Op de begane grond vind je de 2 stallen met deuren die open kunnen, een ronde poort met trofee-display en een kleedruimte met deur, toilet, wastafel en een helmstandaard.
* Op de eerste verdieping zijn ramen die open kunnen, een cafetaria met tafel en bankjes, een zolder met 2 bedden en een muizenholletje.
* Inclusief accessoires voor paardrijden, zoals ruiterhelmen, teugels, zadels, paardendekens en trofeeën.
* Verzorgings- en voeder-accessoires: borstels, kammen, 3 flesjes paardenshampoo, haarstrikken, emmer, hooivork, hooi, een appel en een wortel.
* Accessoires voor de eetruimte: bekers, bord, schaal, 4 stukken kersentaart, 2 stukken watermeloen, drinkfles en kaas voor de muis.
* Draai de oefenmolen rond zodat de paarden zich warm kunnen lopen en stel de springhindernis op de juiste hoogte in.
* Haal de teugels en de zadels van de paarden af na de training en leg de dekens over hun ruggen.
* Ga gezellig napraten in de cafetaria met een stuk kersentaart en een kop warme chocola.
* De set biedt een passende bouwuitdaging voor kinderen van 6-12 jaar.
* Het paardenstal-gebouw is ca. 17 cm hoog, 32 cm breed en 14 cm diep
* Combineer de set met de veulen wasplaats (productnr. 41123) en de paardendokter trailer (productnr. 41125) voor nog meer paardrijclub faciliteiten.

Leeftijd detail: 
6j - 12j
Thema: 
Afmetingen: 
48 x 28.2 x 7.4 cm
Barcode: 
5702015593588
Batterij type: 
Geen batterijen

Meer informatie of reserveren

Wenst u dit product te reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina op de site of hebt u een vraag over dit product?


Contacteer ons