U bent hier

41154 Assepoesters droomkasteel

41154 Assepoesters droomkasteel
€71,45

LEGO® l Disney Assepoesters droomkasteel is de ultieme set voor het naspelen van sprookjes, of je nu scènes uit Disney's Assepoester naspeelt of zelf nieuwe verhalen bedenkt. Dankzij de grootse eetkamer, de slaapkamer, de kleedruimte, de keuken, de open haard en het balkon is er veel om te verkennen en zijn er allerlei verborgen geheimen om te ontdekken in dit populaire speelgoed voor kinderen. Ga creatief aan de slag met het modulaire ontwerp en verplaats eenvoudig onderdelen van het model of gebruik kamers uit het kasteel in andere compatibele LEGO

Aantal stukjes: 585

• Inclusief minipoppetjes van Assepoester en haar droomprins, plus een veulenfiguur en 2 muisfiguren.
• De set bestaat uit een modulair kasteel van 3 verdiepingen, een pompoenveldje, een hindernis en een wagen die door het veulen kan worden voortgetrokken.
• Het kasteel bevat een eetzaal met tafels en stoelen, een slaapkamer met een geheim vak in het bed dat open kan, een draaiende open haard met een verborgen verstopplek, een balkon met een draaiende dansvloer, een keuken, een kleedruimte met kaptafel en een loungegedeelte met chaise longue.
• Accessoires: een tegel met afbeelding van een glazen muiltje, een boek dat open kan, een uitnodiging, parfumflesjes, een juweel, een haarborstel, haarstrikjes, croissants, koekjes, kaas, pompoenen, een waterfles, een pan, een pot en glazen.
• Pas de set aan door onderdelen te verplaatsen, te verwijderen of toe te voegen, zoals de troon, het fornuis, de kaptafel en het bankje.
• Verplaats kamers en deel ze opnieuw in om elke keer in een ander kasteel te kunnen spelen of combineer en verwissel onderdelen van dit model met onderdelen uit compatibele LEGO® eelgoed voor kinderen is geschikt voor kinderen van 6-12 jaar.
• Assepoesters droomkasteel is ca. 34 cm hoog, 25 cm breed en 12 cm diep.
• De kar (zonder paard) is ca. 4 cm hoog, 9 cm lang en 5 cm breed.

Leeftijd: 
Leeftijd detail: 
6-12
Afmetingen: 
35.4 x 37.8 x 7.05 cm
Barcode: 
5702016111682
Batterij type: 

Meer informatie of reserveren

Wenst u dit product te reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina op de site of hebt u een vraag over dit product?

Prijzen zijn ter info en kunnen bij iedere winkel anders zijn.


Contacteer ons