U bent hier

41397 Sapwagen

41397 Sapwagen
€14,25

Kom lekker afkoelen bij Emma's sapwagen. Ze maakt een fantastische mix van vers fruit en gezelligheid aan het strand van Heartlake City. Help haar het fruit klaar te maken en de klanten te bedienen. Of chill samen met Andrea op haar ligstoel, genietend van een smoothie. Wat is dat daar in het water? Het zijn dolfijnen die ons komen begroeten! Help Andrea op haar surfplank om naar hen toe te surfen om ze te ontmoeten.

Aantal stukjes: 103

Laat kleine chefs genieten van deze eenvoudig te bouwen LEGO® Friends Sapwagen (41397). Deze set voor kinderen van 4+ biedt diverse spelstarters om kinderen urenlang bezig te houden: van het maken van smoothies tot chillen op het strand of spelen met de speelgoeddolfijnen. De kinderfoodtruck ziet er geweldig uit op een bureau of kan door de hele slaapkamer worden gereden naar de plek waar de volgende dosis fruitig plezier nodig is! Eerste stappen in het LEGO universum Deze LEGO® Friends 4+ set is een leuke manier om kleuters te leren bouwen. Het model bevat een speciale startsteenbouwplaat waarmee zelfs beginnende bouwers helemaal zelfstandig de trots van het bouwen van een speelgoedtruck kunnen ervaren. Een helpende hand Inclusief een eenvoudige bouw- en speelhandleiding die jonge kinderen helpt om de bouwstappen te begrijpen en hun verbeelding en zelfvertrouwen te versterken – een geweldige manier om kinderen te laten kennismaken met het bouwen met LEGO stenen. Download de LEGO Life app en laat kinderen deze LEGO Friends set in Instructions PLUS bekijken. Met de verschillende functies kunnen ze hun creatie echt tot leven zien komen!

● Makkelijk te bouwen en leuk speelgoed waarmee kleine kinderen de vreugde van het maken van gezond eten en drinken kunnen ontdekken. Inclusief een eenvoudige, maar kleurrijke open truck en een LEGO® strand – speciaal ontworpen zodat kleine vingertjes het kunnen bouwen.
● Deze Sapwagen (41397) bevat zowel een strand als minipoppetjes van LEGO® Friends Emma en Andrea en 2 dolfijnfiguren. 4+ sets helpen kinderen om hun bouwvertrouwen via eenvoudige bouwstappen te ontwikkelen.
● 4+ sets krijgen kinderen snel aan het bouwen. Ze bevatten startstenen die het bouwen versnellen en kinderen helpen om hun bouwvaardigheden te verbeteren. Met dit eenvoudige bouwspeelgoed bevestigen kinderen stenen aan het chassis en daarna zijn ze klaar om te gaan rijden!
● Dit kinderspeelgoed is een ideaal LEGO® cadeau voor kleuters en jonge kinderen met weinig bouwervaring. Ze kunnen het gebruiken om te communiceren met personages die ze herkennen uit de LEGO® Friends tv-serie.
● Deze speelgoedspeelset biedt kleuters een beheersbare en toch bevredigende bouwuitdaging. De foodtruck is ca. 14 cm lang, dus kinderen kunnen hem trots op hun kamers uitstallen.
● Er zijn geen batterijen nodig om deze speelgoedfoodtruck te laten rijden, alleen maar een gretigheid om op weg te gaan en te beginnen met het verkopen van smoothies in Heartlake City met LEGO Friends Emma!
● Doorbreek bouwgrenzen met de LEGO® Life app. Download deze app om toegang te krijgen tot Instructions PLUS. Scan de code van de speelset en gebruik de verschillende weergavemodi om kinderen te laten zien hoe hun creatie tot leven komt!
● Laat je beginnende bouwer gezellig rondhangen met de meisjes uit Heartlake City, een plek waar kinderen een wereld vol avontuur betreden, met hun beste vrienden aan hun zijde.
● LEGO® stenen voldoen al sinds 1958 aan de hoogste industrienormen en de eigen kwaliteitseisen van de LEGO Groep om ervoor te zorgen dat ze altijd consistent, compatibel en eenvoudig in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.
● LEGO® stenen en onderdelen worden tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat elke bouwset voor kinderen voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Leeftijd: 
Leeftijd detail: 
4 jaar
Thema: 
Afmetingen: 
26.2 x 19.1 x 6.1 cm
Barcode: 
5702016618846
Batterij type: 

Meer informatie.

Toys & Toys heeft zelf géén goederen, alles is enkel bij de winkels te verkrijgen!

Wenst u dit product te bestellen of reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina en kies knop webshop onder adres van een winkel

Prijzen zijn enkel ter info en kunnen bij iedere winkel anders zijn, de meeste winkels hebben een eigen webshop waar u eventueel kunt bestellen of reserveren.


Ga naar winkelpagina!