U bent hier

42097 Compacte rupsband kraan

42097 Compacte rupsband kraan
€75,95

Help jonge LEGO® bouwers inzicht te krijgen in de basisbeginselen van tandwielen, kracht en beweging met deze LEGO® Technic 42097 Compacte rupsband kraan. Dit gedetailleerde, robuuste model heeft tal van realistische eigenschappen en functies zoals uitschuifbare steunvoeten die zowel horizontaal als verticaal kunnen bewegen, een uitschuifbare kraanarm, lange hijskabels met vergrendeling en een bovenbouw die 180 graden kan draaien. De kraan kan worden ingeklapt tot een compact voertuig met stoere rupsbanden en heeft een klassiek geel-zwart kleurenschema met authentieke stickerdetails. Bouw dit 2-in-1 bouwspeelgoed om tot een LEGO Technic Compacte torenkraan.

Aantal stukjes: 920

• Met uitschuifbare steunvoeten die zowel horizontaal als verticaal kunnen bewegen, een uitschuifbare kraanarm, lange hijskabels met vergrendeling, een bovenbouw die 180 graden kan draaien en stoere rupsbanden.
• Manoeuvreer de Compacte rupsband kraan in de juiste positie en bedien vervolgens de lier en de bovenbouw om de vracht op te takelen en supernauwkeurig te leveren.
• Deze LEGO® Technic set is speciaal ontworpen voor een boeiend en plezierig bouwproces.
• Help je jonge LEGO® bouwer inzicht te krijgen in de basisbeginselen van tandwielen, kracht en beweging met deze realistische LEGO Technic bouwset.
• Deze bouwset is ideaal voor zowel beginners als voor bouwers die het LEGO® Technic bouwsysteem al wat beter kennen.
• 2-in-1 model: kan worden omgebouwd tot een Compacte torenkraan.
• De Compacte rupsband kraan met uitgeschoven kraanarm en steunvoeten is ca. 51 cm hoog, 49 cm lang en 40 cm breed.
• De Compacte torenkraan met uitgeschoven kraanarm en steunvoeten is ca. 50 cm hoog, 35 cm lang en 22 cm breed.

Leeftijd: 
Leeftijd detail: 
10+
Thema: 
Afmetingen: 
35.4 x 37.8 x 9.4 cm
Barcode: 
5702016369885
Batterij type: 

Meer informatie.

Toys & Toys heeft zelf géén goederen, alles is enkel bij de winkels te verkrijgen!

Wenst u dit product te bestellen of reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina en kies knop webshop onder adres van een winkel

Prijzen zijn enkel ter info en kunnen bij iedere winkel anders zijn, de meeste winkels hebben een eigen webshop waar u eventueel kunt bestellen of reserveren.


Ga naar winkelpagina!