U bent hier

60263 Oceaan Mini-Duikboot

60263 Oceaan Mini-Duikboot
€7,95

Ontdek de geheimen van de zee met deze coole LEGO® City Oceaan Mini-Duikboot. Open de cockpit van de mini-duikboot en waag je op de zeebodem! Wauw! Een oude schatkist! Manoeuvreer het vaartuig dat wordt aangedreven door een propeller in positie en gebruik de robotarmen om de diamanten te grijpen. Maar pas op voor de hamerhaai die rond de duikboot zwemt! Het is dagelijks werk voor een LEGO City oceaanonderzoeker.

Aantal stuks: 41 stuk(s)

• Deze LEGO® City Oceaan Mini-Duikboot (60263) speelset is het ideale cadeau voor kinderen vanaf 4 jaar en is ontworpen voor creatieve en zelfstandige rollenspellen.
• Wat zit er in de doos? Een coole onderzoeksonderzeeër, een zeebodem met een piratenschatkist en edelstenen, een minifiguur van een piloot en een figuur van een hamerhaai. Alles wat kinderen nodig hebben voor fantasierijk plezier onder de zeespiegel.
• Kinderen zullen deze speelgoedonderzeeër geweldig vinden, met zijn belvormige cockpit die open kan, ronddraaiende propeller en verstelbare robotarmen. In de schatkist zitten edelstenen en de hamerhaai kan zijn kaak bewegen.
• Met LEGO® 4+ sets leren kinderen op een leuke manier bouwen met LEGO. Met speciale Startstenen en eenvoudige gedrukte bouwhandleidingen die kinderen helpen hun zelfvertrouwen en bouwvaardigheden stap voor stap te laten groeien.
• De speelgoedonderzeeër (met uitgestrekte robotarmen) is ruim 6 cm hoog, 20 cm lang en 6 cm breed. En in de belvormige cockpit is er ruimte genoeg voor de piloot!
• Je hebt geen batterijen nodig – dit Oceaan Mini-Duikboot bouwspeelgoed wordt gevoed door de fantasie van kinderen, dus ze kunnen gelijk aan hun verkenningstocht beginnen!
• Deze 4+ speelset bevat een gedrukte bouwhandleiding en Instructions PLUS – een interactieve bouwhandleiding voor kinderen. Dit maakt deel uit van de gratis LEGO® Bouwinstructies app voor smartphones en tablets.
• LEGO® City is de trotse sponsor van het baanbrekende werk van National Geographic Explorers, die bouwen aan een betere wereld voor ons allemaal. De LEGO City Oceaan speelsets laten kinderen kennismaken met de spannende wereld van oceaanonderzoek.
• LEGO® City Oceaan speelsets zijn ontwikkeld volgens de strengste normen en eisen van de industrie. Hierdoor zijn de LEGO stenen en onderdelen consistent en compatibel en steeds weer makkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen.
• Alle LEGO® City onderdelen en stenen worden grondig getest om ervoor te zorgen dat elke bouwset voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Leeftijd: 
Leeftijd detail: 
4+
Thema: 
Afmetingen: 
15,7 x 14,1 x 6,1 cm
Barcode: 
5702016617979
Batterij type: 
0

Meer informatie.

Toys & Toys heeft zelf géén goederen, alles is enkel bij de winkels te verkrijgen!

Wenst u dit product te bestellen of reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina en kies knop webshop onder adres van een winkel

Prijzen zijn enkel ter info en kunnen bij iedere winkel anders zijn, de meeste winkels hebben een eigen webshop waar u eventueel kunt bestellen of reserveren.


Ga naar winkelpagina!