U bent hier

60264 Oceaan Verkenningsduikboot

60264 Oceaan Verkenningsduikboot
€23,60

Duik naar de diepste plekken van de oceaan met de LEGO® City Oceaan Verkenningsduikboot. Stap samen met de populaire duikbootpilote Jessica Sharpe uit de LEGO City tv-serie in haar krachtige diepzeeduikboot en verken een met koraal bedekte grot. Neem monsters met behulp van de robotarmen van de onderzeeër en verken de oceaanbodem met de onderwaterdrone. Wauw! Een fluorescerende zeeduivel! Ontdek een verborgen schat en de geheimen van de diepzee met deze geweldige speelset.

Aantal stuks: 286 stuk(s)

• Fantastisch speelgoed voor jongens en meisjes die van de oceaan en de dieren erin houden. Deze LEGO® City Oceaan Verkenningsduikboot (60263) speelset heeft alles wat kinderen nodig hebben voor fantasierijke onderwateravonturen.
• Wat zit er in de doos? Een speelgoedonderzeeër, een onderwaterdrone en een met koraal bedekte zeebodem, plus 4 minifiguren, waaronder Jessica Sharpe uit de LEGO® City tv-serie en 2 duikers met coole accessoires, en een fluorescerende figuur van een zeeduivel.
• Kinderen kunnen de voertuigen en personages in deze set combineren met andere originele LEGO® speelgoedsets voor nog meer creatief plezier of om er echte blikvangers van te maken.
• Deze LEGO® City Oceaan Verkenningsduikboot speelset is een fantastisch cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor kinderen vanaf 5 jaar. Je hebt alleen basisbouwvaardigheden nodig.
• De LEGO® Oceaan Verkenningsduikboot is ruim 9 cm hoog, 14 cm lang en 11 cm breed. De onderwaterdrone is ruim 6 cm lang en 4 cm breed.
• Je hebt geen batterijen nodig – dit spannende speelgoed voor oceaanonderzoek wordt gevoed door kinderen met een grote fantasie!
• Dit kinderspeelgoed bevat een eenvoudig te volgen gedrukte bouwhandleiding en Instructions PLUS – een digitale bouwgids voor jonge bouwers. Dit maakt deel uit van de gratis LEGO® Bouwinstructies app voor smartphones en tablets.
• LEGO® City is de trotse sponsor van het baanbrekende werk van National Geographic Explorers, die bouwen aan een betere wereld voor ons allemaal. De LEGO City Oceaan speelsets laten kinderen kennismaken met de spannende wereld van oceaanonderzoek.
• LEGO® City Oceaan speelsets zijn ontwikkeld volgens de strengste normen en eisen van de industrie. Hierdoor zijn de LEGO stenen en onderdelen consistent en compatibel en steeds weer makkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen.
• Alle LEGO® City stenen en onderdelen worden tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat elke bouwset voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Leeftijd: 
Leeftijd detail: 
5 jaar
Thema: 
Afmetingen: 
28.2 x 26.2 x 5.9 cm
Barcode: 
5702016617986
Batterij type: 

Meer informatie.

Toys & Toys heeft zelf géén goederen, alles is enkel bij de winkels te verkrijgen!

Wenst u dit product te bestellen of reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina en kies knop webshop onder adres van een winkel

Prijzen zijn enkel ter info en kunnen bij iedere winkel anders zijn, de meeste winkels hebben een eigen webshop waar u eventueel kunt bestellen of reserveren.


Ga naar winkelpagina!