U bent hier

70632 Aardschokmecha

70632 Aardschokmecha
€76,99

Red tv-verslaggever Fred Finley van het haaienleger met de fantastische aardschokmecha van Cole! Spring in de cockpit en rol de actie tegemoet. Grijp Vermorzelaar vast met de gigantische vuisten van de mecha. Werk samen met Misako om Fred te beschermen tegen Mike the Spike. Vouw daarna de enorme schouderluidsprekers van de aardschokmecha uit en speel harde geluidsgolven af om het boosaardige haaienleger te verslaan!

aantal stukjes:1202

Speel 'geluidsgolven' af met de aardschokmecha van Cole om tv-presentator Fred Finley te redden van het haaienleger in deze DE LEGO® NINJAGO® FILM™ set boordevol actie. De in allerlei standen verstelbare aardschokmecha met één wiel is voorzien van een cockpit met plaats voor een minifiguur, inklapbare 'luidsprekers' op de schouders met 8 verborgen 'geluidsgolven' schietende knipraketten, volledig verstelbare armen met grijpvuisten en een groot wiel met stabilisator. Dit coole speelgoed voor kinderen is inclusief 5 minifiguren met diverse wapens, waarmee intense duels kunnen worden uitgevochten.

• Inclusief 5 minifiguren: Cole, Misako, Vermorzelaar, Mike the Spike en Fred Finley.
• De aardschokmecha is voorzien van een minifiguurcockpit die open kan, volledig verstelbare armen, grijpvuisten, inklapbare 'luidsprekers' op de schouders met 4 'geluidsgolven' schietende knipraketten op elke schouder en een groot wiel met stabilisator.
• Wapens: Cole's hamer, Misako's pijl en boog, Vermorzelaars vissenzwaard en Mike the Spike's vissenspeer.
• Accessoire-elementen: Misako's pijlkoker en Fred Finley's microfoon.
• De minifiguren van Misako en Fred Finley zijn nieuw vanaf december 2017.
• Speel allerlei spannende scènes na uit DE LEGO® NINJAGO® FILM™.
• Dit coole speelgoed is geschikt voor kinderen van 9-14 jaar.
• Afmetingen: ca. 33 cm hoog, 16 cm lang en 30 cm breed.

Leeftijd detail: 
9j - 14j
Thema: 
Afmetingen: 
Barcode: 
5702016092899
Batterij type: 

Meer informatie of reserveren

Wenst u dit product te reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina op de site of hebt u een vraag over dit product?


Contacteer ons