U bent hier

71722 Skull Sorcerer‘s Kerkers

71722 Skull Sorcerer‘s Kerkers
€97,95

Neem het samen met Held Cole, Held Zane en Held Lloyd op tegen de Skull Sorcerer in zijn gevaarlijke kerkers! Kijk uit voor alle vallen en de kwaadaardige strijders: Murt, Ginkle en een Awakened strijder. Je moet dit alles zien te ontwijken om het Schaduwzwaard der Bevrijding te grijpen en de ninja uit zijn of haar gevangeniscel te redden. Alleen jij kunt de situatie tot een goed einde brengen!

Aantal stuks: 1171 stuk(s)

• LEGO® bordspel en een kerkerspeelset met Held Cole, Held Zane en Held Lloyd waarmee kinderen scènes uit de NINJAGO® tv-serie kunnen naspelen. Het ideale ninjaspeelgoed voor kinderen die het leuk vinden om hun eigen verhalen te bedenken en die van bordspellen houden.
• Deze LEGO® NINJAGO® Skull Sorcerer’s Kerkers (71722) speelset bevat 8 figuren waarmee kinderen spannende NINJAGO® avonturen in de kerkers kunnen naspelen. Dankzij de dobbelsteenspinner hebben ze dubbel zoveel plezier, omdat ze de set ook als een LEGO® bordspel kunnen gebruiken.
• Kinderen kunnen deze geweldige speelset gebruiken als speelgoedkerkers waarin ze gevechten uit de NINJAGO® tv-serie kunnen naspelen en als een LEGO® bordspel waarin ze een weg moeten zien te vinden langs alle vallen en gevaren voordat ze het op kunnen nemen tegen de Skull Sorcerer.
• Dit 1.171-delige LEGO® NINJAGO® bordspel met een heleboel figuren die je zelf kunt bouwen biedt jongens en meisjes vanaf 9 jaar een leuke bouwervaring en is een ontzetten cool cadeau voor een verjaardag of een andere gelegenheid voor creatieve kinderen.
• Dit ninjaspeelgoed (verkrijgbaar vanaf juni 2020) heeft precies het juiste formaat om thuis mee te spelen of om ergens in je slaapkamer op een speciale plek neer te zetten. De speelgoedkerkers zijn ruim 31 cm hoog, 27 cm lang en 43 cm breed.
• Jouw kleine ninja’s hebben geen batterijen nodig om allerlei avonturen in de kerkers te beleven – ze kunnen er gelijk samen met hun vrienden creatief mee gaan spelen, zodra ze alles in elkaar hebben gezet. Het plezier hoeft nooit te stoppen!
• Dit NINJAGO® bordspel bevat behulpzame en gedetailleerde instructies, zodat kinderen het vol zelfvertrouwen in elkaar kunnen zetten en snel kunnen beginnen met spelen.
• De LEGO® NINJAGO® bouwsets stimuleren de fantasie van kinderen. Bovendien ontdekken kinderen een geweldige wereld vol avontuur waarin ze samen met hun favoriete ninjahelden eindeloze avonturen kunnen beleven en spannende gevechten kunnen naspelen.
• De LEGO® stenen, die ook voor dit leuke speelgoed zijn gebruikt, voldoen aan de strengste industrienormen, waardoor ze altijd consistent en compatibel zijn en iedere keer opnieuw eenvoudig uit elkaar te halen zijn. Zelfs de Skull Sorcerer kan ze niet beschadigen!
• De LEGO® stenen in dit actiespeelgoed met ninjawapens zijn grondig getest en voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. Je hoeft je dus nergens zorgen om te maken met LEGO speelgoed.

Leeftijd: 
Leeftijd detail: 
9+
Thema: 
Afmetingen: 
48 x 37,8 x 9,4 cm
Barcode: 
5702016617078
Batterij type: 
0

Meer informatie.

Toys & Toys heeft zelf géén goederen, alles is enkel bij de winkels te verkrijgen!

Wenst u dit product te bestellen of reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina en kies knop webshop onder adres van een winkel

Prijzen zijn enkel ter info en kunnen bij iedere winkel anders zijn, de meeste winkels hebben een eigen webshop waar u eventueel kunt bestellen of reserveren.


Ga naar winkelpagina!