U bent hier

75957 De Collectebus™

75957 De Collectebus™
€36,95

Laat je jonge heks of tovenaar een heel bijzondere rit beleven aan boord van de LEGO® Harry Potter™ 75957 Collectebus™! Als kinderen de paarse driedubbeldekkerbus nemen, weten ze dat het geen rustig tochtje zal worden. Deze magische speelgoedbus, met een uitklapbaar zijpaneel dat toegang geeft tot het interieur en een afneembaar dak om bij het bovendek te kunnen, zit boordevol speelmogelijkheden. Zorg dat je je stevig vasthoudt zodra Harry's hutkoffer is ingeladen. Kinderen zullen het geweldig vinden om te zien hoe het bed heen en weer schuift en de kroonluchter aan het dak bungelt terwijl het voertuig wegracet, bijna uit de bocht vliegt en over hobbels stuitert. Inclusief 3 minifiguren.

Aantal stukjes: 403

Kenmerken
• Inclusief 3 LEGO® Harry Potter™ minifiguren die nieuw zijn vanaf juni 2019: Harry Potter, Sjaak Stuurman en Goof Blikscha.
• Deze LEGO® bus met 3 verdiepingen beschikt over een uitklapbaar zijpaneel dat open kan en een afneembaar dak voor optimale speelmogelijkheden.
• Ook inclusief een heen en weer schuivend bed en een slingerende kroonluchter die bewegen als de bus draait en keert.
• Het brutale Gekrompen Hoofd en de hutkoffer van Harry Potter met daarin een toverstok, een brief, een chocoladereep en een fles voor toverdrank dragen bij aan de actie en stimuleren fantasierijk speelplezier.
• De Collectebus™ is ca. 16 cm hoog, 16 cm lang en 6 cm breed.

Leeftijd: 
Leeftijd detail: 
8+
Afmetingen: 
28,2 x 26,2 x 7,6 cm
Barcode: 
5702016542714
Batterij type: 
0

Meer informatie.

Toys & Toys heeft zelf géén goederen, alles is enkel bij de winkels te verkrijgen!

Wenst u dit product te bestellen of reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina en kies knop webshop onder adres van een winkel

Prijzen zijn enkel ter info en kunnen bij iedere winkel anders zijn, de meeste winkels hebben een eigen webshop waar u eventueel kunt bestellen of reserveren.


Ga naar winkelpagina!