U bent hier

75958 De koets van Beauxbatons: aankomst bij Zweinstein™

75958 De koets van Beauxbatons: aankomst bij Zweinstein™
€41,15

De fantasie van kinderen zal een vlucht nemen met de bouwset LEGO® Harry Potter™ 75958 De koets van Beauxbatons: aankomst bij Zweinstein™. Jonge heksen en tovenaars kunnen de spannendste scènes uit Harry Potter en de Vuurbeker™ naspelen en aan boord van de prachtige vliegende koets een wilde rit naar Zweinstein maken. Gelukkig staat Hagrid™ al klaar om de koets veilig te laten landen. Eenmaal veilig op de grond kan de koets worden omgebouwd tot een ruimte met 2 verdiepingen met een slaapkamer en theegedeelte: de perfecte plek om samen met Madame Mallemour, Fleur Delacour en Gabrielle Delacour nieuwe avonturen voor te bereiden. De koets van Beauxbatons met 4 minifiguren en 2 vliegende paarden met beweegbare vleugels, benen en hoofden neemt iedere Harry Potter fan mee naar een magische wereld waarin fantasierijk speelplezier centraal staat.

Aantal stukjes: 430

• Dit LEGO® Harry Potter™ speelgoed is inclusief 4 minifiguren: Hagrid™, Madame Mallemour, Fleur Delacour en Gabrielle Delacour.
• De bouwbare speelgoedkoets heeft een deur die open kan, zodat je ook binnenin kunt spelen.
• Eenmaal op de grond kan de sierlijke vliegende koets worden omgebouwd tot een woonruimte met 2 verdiepingen met 2 banken en een bouwbare tafel op de begane grond en 2 bedden en een plank met 2 lades op de eerste verdieping.
• De 2 gevleugelde paarden (ook wel Abraxans genoemd) hebben beweegbare hoofden, benen en vleugels.
• Hagrid™ draagt zijn kerstbalkostuum en Fleur en Gabrielle Delacour dragen allebei hun schooluniform en hebben een toverstok.
• Accessoires: een kist, 4 lantaarns (bevestigd aan de koets), een brief, 4 theekopjes en een theepot, een fles met voer voor de paarden en 2 bordjes die Hagrid™ gebruikt om de koets veilig te laten landen.
• De speelgoedkoets is met paarden ca. 13 cm hoog, 30 cm lang en 21 cm breed.
• De speelgoedkoets is zonder paarden ca. 13 cm hoog, 18 cm lang en 8 cm breed.
• De speelgoedkoets omgebouwd tot woonruimte met 2 verdiepingen is ca. 20 cm hoog.

Leeftijd: 
Leeftijd detail: 
8+
Afmetingen: 
38.2 x 26.2 x 5.65 cm
Barcode: 
5702016604122
Batterij type: 

Meer informatie.

Toys & Toys heeft zelf géén goederen, alles is enkel bij de winkels te verkrijgen!

Wenst u dit product te bestellen of reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina en kies knop webshop onder adres van een winkel

Prijzen zijn enkel ter info en kunnen bij iedere winkel anders zijn, de meeste winkels hebben een eigen webshop waar u eventueel kunt bestellen of reserveren.


Ga naar winkelpagina!