U bent hier

75965 De opkomst van Voldemort™

75965 De opkomst van Voldemort™
€15,75

Dompel je onder in een wereld vol magie, avontuur en actie met LEGO® Harry Potter™ 75965 De opkomst van Voldemort™. In deze onvergetelijke scène uit Harry Potter en de Vuurbeker™ zit Harry ergens op een spookachtig kerkhof vastgeketend aan de grafsteen van Marten Vilijn, terwijl de slinkse Peter Pippeling een toverdrankje aan het brouwen is. Voldemort verschijnt op magische wijze wanneer je aan de stenen hendel trekt en hij roept direct een Dooddoener op. Nadat hij Harry heeft losgemaakt, gaan ze het duel aan. Dit geweldige cadeau voor kinderen bevat talloze spreuken, verrassingen en spectaculaire duels. Jonge heksen en tovenaars zullen alle vaardigheden die ze hebben opgedaan bij Verweer tegen de Zwarte Kunsten moeten inzetten om Harry te helpen ontsnappen!

Aantal stukjes: 184

• Inclusief 4 minifiguren: Harry Potter™ met toverstok en in Toverschool Toernooi outfit, Heer Voldemort™ met toverstok, Peter Pippeling met toverstok en een Dooddoener.
• Deze bouwset voor kinderen bestaat uit het kerkhof van Havermouth uit Harry Potter™ en de Vuurbeker™ met grafstenen en beplanting.
• Trek aan de stenen hendel om Voldemort™ uit het verborgen compartiment onder de grond te laten verschijnen.
• Accessoires: een ketel, een bot, een dolk en de Toverschool Trofee.
• Deze LEGO® Harry Potter™ set is ca. 10 cm hoog, 17 cm breed en 14 cm diep.

Leeftijd: 
Leeftijd detail: 
7+
Afmetingen: 
26.2 x 19.1 x 4.6 cm
Barcode: 
5702016604139
Batterij type: 

Meer informatie.

Toys & Toys heeft zelf géén goederen, alles is enkel bij de winkels te verkrijgen!

Wenst u dit product te bestellen of reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina en kies knop webshop onder adres van een winkel

Prijzen zijn enkel ter info en kunnen bij iedere winkel anders zijn, de meeste winkels hebben een eigen webshop waar u eventueel kunt bestellen of reserveren.


Ga naar winkelpagina!