U bent hier

Fisher-Price® Ratel & Rol Auto asst

Fisher-Price® Ratel & Rol Auto asst
€8,95

Baby zal meteen achter deze vrolijke voertuigen met schattige dieren achter het stuur aankruipen! Grappige voertuigen hebben precies het juiste formaat voor kleine handjes. Elk voertuigje reageert op een unieke manier als baby op de verwijderbare rammelaars achter het stuur drukt en leert zo over oorzaak en gevolg. Verzamel ze allemaal voor een heleboel rammel en rij plezier! (Apart verkrijgbaar en niet overal leverbaar.) ™ : De vrolijke kleuren, rammelgeluidjes en spannende bewegingen stimuleren baby's zintuigen. : Als baby de rammelfiguurtjes in de auto zet en ze er weer uit haalt, de auto's pakt en laat rijden, stimuleert dit de behendigheid en de oog-handcoördinatie. : Als kinderen tegen de voertuigjes duwen, gaan ze rijden en worden kleintjes gestimuleerd om mee te kruipen met hun vriendjes.

Leeftijd: 
Leeftijd detail: 
6 months +
Thema: 
Afmetingen: 
17 x 10 x 15.5 cm
Barcode: 
0887961655209
Batterij type: 
None

Meer informatie.

Toys & Toys heeft zelf géén goederen, alles is enkel bij de winkels te verkrijgen!

Wenst u dit product te bestellen of reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina en kies knop webshop onder adres van een winkel

Prijzen zijn enkel ter info en kunnen bij iedere winkel anders zijn, de meeste winkels hebben een eigen webshop waar u eventueel kunt bestellen of reserveren.


Ga naar winkelpagina!