U bent hier

Fisher-Price® Klik Vast Rups

Fisher-Price® Klik Vast Rups
€9,95

Kleurige kralen om aan elkaar vast te klikken en weer los te maken voor uren speelpret! Baby kan de zes grappige Snap-Lock kralen vastklikken, ronddraaien en laten rammelen. En het is ook nog eens een fantastisch bijtspeeltje—of maak ze aan elkaar vast en bouw een vriendelijk rupsje! Waar ontwikkeling en spel samenkomen. Fijnmotorische vaardigheden: Als baby de kralen leert pakken, vastklikken en lostrekken stimuleert dit de oog-handcoördinatie en de behendigheid. Ontwikkeling van de zintuigen: Vrolijke kleuren, interessante materialen en grappige geluidjes stimuleren baby's zintuigen. Probleemoplossing: Als baby ontdekt op welke manieren de kralen aan elkaar vastgemaakt kunnen worden, stimuleert dit het denkvermogen.

Leeftijd: 
Leeftijd detail: 
6 months +
Thema: 
Afmetingen: 
20.32 x 8.64 x 15.24 cm
Barcode: 
0746775094751
Batterij type: 
None

Meer informatie.

Toys & Toys heeft zelf géén goederen, alles is enkel bij de winkels te verkrijgen!

Wenst u dit product te bestellen of reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina en kies knop webshop onder adres van een winkel

Prijzen zijn enkel ter info en kunnen bij iedere winkel anders zijn, de meeste winkels hebben een eigen webshop waar u eventueel kunt bestellen of reserveren.


Ga naar winkelpagina!