U bent hier

L.O.L. Surprise! OMG - Unbox 20 verrassingen! 559788xx3E7C

L.O.L. Surprise! OMG - Unbox 20 verrassingen! 559788xx3E7C
€34,99

O.M.G.! De zusjes stralen de hele dag. Hun stijl is supercool en past bij de diva’s die ze zijn. Ze dansen op de muziek van hun eigen dj en zijn net een tikje extravaganter dan de anderen. Ze onderscheiden zich van de massa en maken hun eigen regels, want ze willen de wereld verrassen. Ze hebben hun meest rockende outfits, bling-blingaccessoires, hipste haarstijlen en stoutste schoenen bij.

De 23 centimeter grote nieuwe L.O.L. Surprise! O.M.G.-poppen zijn vier nieuwe personages die geïnspireerd zijn op de favorieten van L.O.L. Surprise! In de tweede L.O.L. Surprise! O.M.G.-serie maak je kennis met: Candylicious, de grote zus van Bon Bon; Busy B.B., de grote zus van Can Do Baby; Alt Grrrl, de grote zus van Grunge Grrrl; en Miss Independent, de grote zus van AA-Independent. Deze Big Sisters willen niet spelen, ze willen DE SHOW STELEN!

Pak alles uit: haar modieuze kleding wordt bewaard in mooie kledingzakken, haar schoenen zitten in een eigen schoenendoos en haar accessoires in haar hoedendoos. Blijf uitpakken om de kleedkamer te onthullen en te zien waar de Fashion Dolls chillen tot ze on stage moeten. Plaats je Fashion Doll in fotogenieke poses op de inbegrepen fotostandaard om met haar te pronken.
In de doos van elke L.O.L. Surprise! O.M.G.-pop vind je 20 verrassingen - en zodra je alle verrassingen hebt uitgepakt, kan je de verpakkingen gebruiken als deel van de speelset. Verzamel de vier L.O.L. Surprise! O.M.G. Fashion Dolls: Candylicious, Busy B.B., Alt Grrrl & Miss Independent. Alle poppen zijn apart verkrijgbaar.

● Unbox 20 verrassingen met L.O.L. Surprise! O.M.G. Fashion Poppen. Elke pop heeft prachtige kenmerken en mooi haar
● L.O.L. Surprise ! O.M.G. Fashion Poppen zijn de grote zussen van favoriete L.O.L. karakters
● Kleed de L.O.L. Surprise ! Karakters aan met de te coole kleding en te gekke accessoires
● Verpakking wordt een herbruikbare kleedkamer speelset voor de fashion poppen om hun spulletjes te bewaren
● Elke L.O.L. Surprise! O.M.G. bevat een fashion pop, kleding, schoenen, schoenendoos, accessoires, hoedendoos, tas, borstel, kledingzakken, poppenstandaard en een herbruikbare speelset met een nieuwe unboxing belevenis
● Verzamel alle 4 de L.O.L. Surprise! O.M.G. fashion poppen

Merk: 
Categorie: 
Leeftijd: 
Leeftijd detail: 
4+
Afmetingen: 
25.4 x 7.6 x 31.1 cm
Barcode: 
0035051559788
Batterij type: 
Géén batterijen nodig

Meer informatie.

Toys & Toys heeft zelf géén goederen, alles is enkel bij de winkels te verkrijgen!

Wenst u dit product te bestellen of reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina en kies knop webshop onder adres van een winkel

Prijzen zijn enkel ter info en kunnen bij iedere winkel anders zijn, de meeste winkels hebben een eigen webshop waar u eventueel kunt bestellen of reserveren.


Ga naar winkelpagina!