U bent hier

L.O.L. Surprise! OMG Core Doll- AA- Chillax

L.O.L. Surprise! OMG Core Doll- AA- Chillax
€34,99

O.M.G! Wij zusjes stralen de hele dag. Onze stijl is übercool en past bij de diva's die we zijn. We dansen op de muziek van onze eigen dj en zijn net een tikje extravaganter dan anderen. We onderscheiden ons van de massa en maken onze eigen regels, want we willen de wereld verrassen.

Pak de L.O.L. Surprise! O.M.G. modepop Chillax uit met 20 verrassingen. Ze chilt graag voor de tv en slaperig zijn, is haar vibe. Ze heeft een supermooi gezichtje, prachtig, gestyled haar en haar eigen knus-stoere stijl. Ze is de grote zus van het bij de fans favoriete L.O.L. Surprise!-personage Sleepy Bones en biedt een compleet unieke uitpakervaring. Schuif het pakket uit elkaar om een foto en biografie van de pop en de eerste set verrassingen te onthullen. Pak het allemaal uit: haar modieuze kleding wordt bewaard in mooie kledingzakken, haar schoenen zitten in een eigen schoenendoos en haar accessoires in haar hoedendoos. Blijf uitpakken om de kleedkamer te onthullen waar Chillax chilt en wacht tot ze haar waanzinnige mode aan mag trekken. Zet haar in een fotogenieke pose op de inbegrepen poppenstandaard om met haar te pronken. De kleedkamer wordt een herbruikbare speelset waarin Chillax kan laten zien hoe modieus ze is. Elke L.O.L. Surprise! O.M.G. bevat een modepop, waanzinnige mode, schoenen, een schoenendoos, accessoires, een hoedendoos, tasje, haarborstel, poppenstandaard en een verpakking die een herbruikbare speelset wordt. Verzamel alle 4 de L.O.L. Surprise! O.M.G.-modepoppen van serie 3. Ga op zoek naar Sleepy Bones, het jongere zusje van Chillax, in het L.O.L. Surprise! Furniture Logeerpartijtje-pakket. Verzamel de hele familie!

● Pak 20 verrassingen uit met de L.O.L. Surprise! O.M.G. modepop Chillax met een supermooi gezichtje, gestyled haar en volledig beweegbaar voor allerlei houdingen!
● Chillax is de grote zus van het bij de fans favoriete L.O.L. Surprise! personage Sleepy Bones
● Trek Chillax haar übercoole mode aan en vul aan met de fantastische accessoires. Tip voor pro's: de handen zijn verwijderbaar, zodat je haar makkelijk kunt aankleden
● De verpakking wordt een herbruikbare kast en kleedkamer-speelset waarin Chillax kan laten zien hoe modieus ze is
● Inhoud: modepop, mode, schoenen, schoenendoos, accessoires, hoedendoos, tasje, haarborstel, kledingzakken, poppenstandaard en herbruikbare verpakking-speelset
● Verzamel alle 4 de L.O.L. Surprise! O.M.G. modepoppen van serie 3. Ga op zoek naar Sleepy Bones, het jongere zusje van Chillax, in het L.O.L. Surprise! Furniture Logeerpartijtje-pakket. Verzamel de hele familie!

Merk: 
Categorie: 
Leeftijd: 
Leeftijd detail: 
4 jaar - 12 jaar
Afmetingen: 
25.4 x 7.6 x 31.1 cm
Barcode: 
0035051570165
Batterij type: 
Géén batterijen nodig

Meer informatie.

Toys & Toys heeft zelf géén goederen, alles is enkel bij de winkels te verkrijgen!

Wenst u dit product te bestellen of reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina en kies knop webshop onder adres van een winkel

Prijzen zijn enkel ter info en kunnen bij iedere winkel anders zijn, de meeste winkels hebben een eigen webshop waar u eventueel kunt bestellen of reserveren.


Ga naar winkelpagina!