U bent hier

5337 Luchthavenbrandweer met licht en geluid

5337 Luchthavenbrandweer met licht en geluid
€56,00

Er is een vliegtuig gecrashed! De luchthavenbrandweer wordt opgebeld. Met zwaaiende lichten en een fel sirene-geluid rijden ze zo snel mogelijk naar de brand. Zullen ze de brand snel kunnen blussen?

PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.

- Licht en geluidsmodule (3 x AAA batterijen vereist
- niet inbegrepen)

- Er zijn 2 knoppen (1 voor licht en 1 voor geluid). Met de schakelaar aan de zijkant kan je schakelen tussen verschillende sirene-geluiden.

- Licht (2 minuten) en geluid (12 seconden) beschikken over een Auto Power Off functie

- Heeft een 2-haakse koppeling

- Er is plaats voor 3 brandweermannen

- Zowel langs beide zijkanten als onder het dak is er stockageruimte voor al het materiaal van de brandweermannen (voor bv: de bijl, bezem, …)

- Het voertuig heeft een flexibele arm om moeilijkere plaatsen (zoals de bagageruimte van een vliegtuig) te bereiken om branden te blussen.

- Kan gecombineerd worden met art. 5397 'Brandweermannen met blusmateriaal' om branden te blussen met echt water.

- De brandweerman kan op het dak van het voertuig klimmen via de ladder.

Merk: 
Leeftijd: 
Leeftijd detail: 
4+
Thema: 
Afmetingen: 
348 x 515 x 124 mm
Barcode: 
4008789053374
Batterij type: 
3 x 1,5-V-AAA, NO

Meer informatie of reserveren

Wenst u dit product te reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina op de site of hebt u een vraag over dit product?

Prijzen zijn ter info en kunnen bij iedere winkel anders zijn.


Contacteer ons