U bent hier

70088 Mobilhome met familie

70088 Mobilhome met familie
€41,99

Luxe ontmoet kampeerplezier in deze goed uitgeruste familiecamping.
Met het verhuizing hoeven de families niets te missen tijdens hun kampeervakantie: kitchenette, mini-fiets en slaapplaatsen, alles is inbegrepen. Aangekomen aan de vakantiebestemming tafel, stoelen en de barbecue zijn uitgepakt en de fiets voor de kleine uit het fietsenrek gebracht. Terwijl hij aan de eerste ronden begint,
Mama zet de tafel en papa gooit de barbecue. Dit is een fantastische gezinsvakantie! Camper in een klasse: voor nog meer plezier kunnen het dak en de zijwand van de camper worden verwijderd. In het voertuig bevinden zich roterende stoelen en de tafel kan worden omgezet in een liggend oppervlak.

Kenmerken:
Het afneembare dak en de afneembare zijwand zorgen voor een perfecte bespeelbaarheid. Ingericht met kitchenette, zithoek, mini-bad / WC en slaapplaatsen voor het hele gezin. De Jet Bag biedt opbergruimte voor het kampeermeubilair. Afmetingen: 35 x 14 x 15 cm (LxBxH).

Inhoud:
Aantal figuren: 1 man, 1 vrouw, 1 jongen
Accessoires: 1 camper, 1 groene streep met bloemen en doos, 4 lepels, 4 messen, 4 vorken, 4 borden, 4 kopjes, 1 plattegrond, 2 blikken, 1 sapzak, 1 campingtafel, 4 campingstoelen, 1 pan, 1 Pot, 1 dubbele matras, 1 grote mountainbike, 1 kleine mountainbike,1 teddybeer, 1 fietshelm, 1 ketelgrill met deksel, 1 barbecuetang, 1 grillvlees, 1 handdoek, 1 zonnebrandcrème

Aanbevolen vanaf 4 jaar.

Merk: 
Leeftijd: 
Leeftijd detail: 
4+
Thema: 
Afmetingen: 
35 x 14 x 15 cm (LxBxH)
Barcode: 
4008789700889
Batterij type: 

Meer informatie of reserveren

Wenst u dit product te reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina op de site of hebt u een vraag over dit product?

Prijzen zijn ter info en kunnen bij iedere winkel anders zijn.


Contacteer ons