U bent hier

9060 Zee aquarium

9060 Zee aquarium
€52,40

Vandaag gaat het gezinsuitje naar het nieuwe zee-aquarium. Door de grote panoramaramen kunnen de zeedieren van dichtbij worden bekeken. “Kijk eens papa, de zeeleeuw springt door de band!” roept het jongetje uitgelaten. “Laten we snel naar het bezoekersterras gaan, dan kunnen we het nog beter zien”, stelt vader voor. Van zeeleeuwen tot clownvissen: hier valt van alles te ontdekken.

Waterpret: het aquarium kan met water worden gevuld.

- Het zee-aquarium bestaat uit een groot waterbassin dat ook met water kan worden gevuld.- De doorzichtige 'kijkkoepel' is alleen geschikt voor kinderfiguren zonder hoofdbedekking.- Het carrouselplatform is draaibaar. De carrousel staat los en is niet verbonden met het waterbassin onder de koepel.

Vier voetklemmen zorgen voor een stabiel houvast van de figuren op de carrousel.- De zeeleeuw kan de kop en de staartvinnen naar boven en naar beneden bewegen. De voorste vinnen zijn draaibaar.- De zeeleeuw kan door de band en kan op de houder een bal balanceren.- De band kan direct door een figuur in de hand worden genomen of met de houder op een willekeurige plek van de afsluitlijst van het bassin worden bevestigd.

Merk: 
Leeftijd: 
Leeftijd detail: 
4+
Thema: 
Afmetingen: 
385 x 515 x 142 mm
Barcode: 
4008789090607
Batterij type: 
NO

Meer informatie of reserveren

Wenst u dit product te reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina > op de site of hebt u een vraag over beschikbaarheid van dit product?

Prijzen zijn ter info en kunnen bij iedere winkel anders zijn.


Contacteer ons