U bent hier

PUKYlino® in kleur Kiwi.

PUKYlino® in kleur Kiwi.
€39,99

Onze PUKYlino® is de manier om aan de slag te gaan met de mobiliteit van een kind.
Uitgerust met twee sterke assen, biedt de PUKYlino® hoge stabiliteit en is ideaal voor het leren van de motoriek voor kinderen ouder dan een jaar. Na vele jaren van continu ontwikkelen zijn kindvriendelijke ergonomie en productveiligheid bij onze producten op het hoogste niveau gebracht. Ontworpen voor gebruik op gladde oppervlakken, ondersteunt de PUKYlino® de drang van een kind om te bewegen en verhoogt de bewegingsradius van het kind. Het is bij uitstek geschikt als glijvoertuig, om ervaring op te doen met in- en afstappen, afzetten en sturen. In het bijzonder wordt de coördinatie van gelijkmatige en tegengestelde beenbewegingen getraind. Bovendien leert het kind een geplande verandering van richting door zelf te sturen. Verkrijgbaar in 4 kleuren PUKY® kleur, roze, lichtgrijs en kiwi. De PUKYlino® laat niets te wensen over als het gaat om het ontwerp.

Mijn eerste Puky.
Was alles later in het leven maar zo makkelijk als het begin van kinderlijke motoriek met een doordacht glijvoertuig. Alle PUKY® glijvoertuigen zijn zo ontworpen dat peuters die al zitten of lopen intuïtief mee kunnen bewegen en zo hun motoriek kunnen ontwikkelen. Eenvoudige bewegingen, zoals het krachtige afzetten van de grond wordt hier samengevoegd tot complexe processen – dat vinden kinderen zichtbaar leuk. Vooral hebben ze plezier aan de beweging – en dat is minsten zo belangrijk. Allen door te oefenen kunnen de zintuigen van uw kind zich ontwikkelen en een goede basis vormen voor het succesvol leren.

1+ jaar - vanaf 75 cm tot 90 cm
• Ergonomisch zadel
• Veiligheidshandgrepen
• Stille wielen
• Schokbestendige poedercoating
• Gewicht 2.30 kg

Opmerking:
Gebruik alleen op obstakelvrije, vlakke oppervlakken binnenshuis!

Waarschuwing: Niet voor kinderen ouder dan 36 maanden. Maximaal tot 20 kg belastbaar.

Merk: 
Categorie: 
Leeftijd: 
Leeftijd detail: 
1+
Afmetingen: 
Barcode: 
4015731030185
Batterij type: 

Meer informatie.

Toys & Toys heeft zelf géén goederen, alles is enkel bij de winkels te verkrijgen!

Wenst u dit product te bestellen of reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina en kies knop webshop onder adres van een winkel

Prijzen zijn enkel ter info en kunnen bij iedere winkel anders zijn, de meeste winkels hebben een eigen webshop waar u eventueel kunt bestellen of reserveren.


Ga naar winkelpagina!