U bent hier

Schleich 42453 Monstervis

Schleich 42453 Monstervis
€12,60

Voor tegenstanders die zich in de waterwereld wagen is er geen ontkomen aan de monstervis! Zodra hij zijn vijand heeft opgespoord, zet hij de achtervolging in. En die is pas over als hij zijn slachtoffer met zijn kaak-klauwen te pakken heeft! Hij is een vechtersbaas die zich uitstekend kan verdedigen met zijn stekelige staartvin. Met zijn scherpe tanden kan hij zelfs stenen vermalen!

De monstervis ziet er niet alleen gevaarlijk uit, hij is ook gevaarlijk! Een tegenstander die zich in de waterwereld waagt, kan niet ontsnappen aan de monstervis! Als hij zijn vijand heeft opgespoord, begint hij met de achtervolging die vaak niet lang duurt omdat de gemene waterbewoner pijlsnel is. Als hij zijn slachtoffer te pakken heeft gekregen met zijn kaak-klauwen, zal hij niet zo snel meer loslaten. Hij kan mega-hard bijten en met zijn scherpe tanden kan hij zelfs stenen fijn malen. En alsof dit alles nog niet genoeg is, gebruikt hij ook nog zijn stekelige staartvin als machtig wapen voor de verdediging. Hij heeft maar één zwak punt. De monstervis mag dan uitstekend aangepast zijn aan het water als leefomgeving, in een andere omgeving heeft hij de nodige problemen. Daarom gaat hij niet vaak op stap en is eerder een verdediger dan een aanvaller.

Hij staat iedere dag twee uur in de badkamer. Het duurt even voor hij al zijn tanden heeft gepoetst...

• Met beweeglijke onderkaak!

Merk: 
Leeftijd: 
Leeftijd detail: 
3j - 12j
Thema: 
Afmetingen: 
15 x 16 x 18 cm
Barcode: 
4055744020995
Batterij type: 

Meer informatie of reserveren

Wenst u dit product te reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina > op de site of hebt u een vraag over beschikbaarheid van dit product?

Prijzen zijn ter info en kunnen bij iedere winkel anders zijn.


Contacteer ons