U bent hier

Schleich 42454 Grot-beer

Schleich 42454 Grot-beer
€12,60

De grottenbeer is een gevreesde strijder die zijn vijanden in iedere wereld kan opwachten, in de sneeuw, water, lava of op het land. Hij heeft niet alleen scherpe klauwen en tanden, maar heeft ook nog groene kristallen om zijn nek die hem beresterk maken. De helder groene strepen op zijn vacht als oorlogsbeschildering passen bij de kristallen.

De grottenbeer is een gevreesde strijder die zijn vijanden in iedere wereld kan opwachten, in de sneeuw, water, lava of op het land. Hij heeft niet alleen scherpe klauwen en tanden, maar heeft ook nog groene kristallen om zijn nek die hem beresterk maken. Maar de kristallen mag hij nooit aanraken omdat hij anders in steen zou veranderen. Daarom zitten ze dan ook in een kraag van steen. Veilig is veilig! Passend bij de kristallen, die hem zo sterk maken, heeft hij een helder groene oorlogsbeschildering op zijn vacht om zijn vijanden duidelijk te maken hoe gevaarlijk hij wel niet is. De beer is een beetje ijdel en één keer in de week werkt hij de oorlogsbeschildering bij...

Zelfs zijn stenen vrienden hebben angst voor hem!

Merk: 
Leeftijd: 
Leeftijd detail: 
3j - 12j
Thema: 
Afmetingen: 
15 x 8.2 x 18 cm
Barcode: 
4055744021008
Batterij type: 

Meer informatie of reserveren

Wenst u dit product te reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina > op de site of hebt u een vraag over beschikbaarheid van dit product?

Prijzen zijn ter info en kunnen bij iedere winkel anders zijn.


Contacteer ons