U bent hier

Schleich 42455 Strijd om het superwapen - vorstmonster vs. vuurleeuw

Schleich 42455 Strijd om het superwapen - vorstmonster vs. vuurleeuw
€42,80

Het vorstmonster is op weg naar de lavawereld om zich meester te maken van een geheimzinnig zwaard dat in de gevaarlijke lavarots steekt. En dat is niet zo eenvoudig als het klinkt. Het wapen steekt in een lavarots, diep in de lavawereld, en het wordt bewaakt door de gloeiendhete vuurleeuw! De strijd om het superwapen begint. Wie hij het wapen heeft, kan zijn element over alle werelden uitbreiden.

Het vorstmonster is op weg naar de lavawereld om zich meester te maken van een geheimzinnig zwaard dat in een gevaarlijke lavarots steekt. Wie het wapen in zijn bezit heeft, is moeilijk aan te vallen, omdat hij veilig is voor de andere elementen. Bovendien breidt het element van de wereld waarin het zich bevindt, zich uit over alle omringende werelden. Het vorstmonster wil het superwapen hebben om de uitbreiding van de lavawereld te verhinderen en zijn eigen ijswereld te redden. Het is een gevaarlijke missie, want het wapen steekt in een lavarots, diep in de lavawereld! Bovendien is er ook nog de vuurleeuw die bijna helemaal uit gloeiend gesteente bestaat en manen van wakkerende vlammen heeft. Dankzij het zwaard is hij bijna niet verslaan. Maar ook alleen maar bijna. Het vorstmonster kan de vuurleeuw met zijn enorme goedendag met de messcherpe ijspegels een enorme klap verkopen! En wie aan zijn stekels komt, bevriest onmiddellijk! Vuur tegen ijs, de grote strijd gaat beginnen!

Het zwaard wacht op zijn rechtmatige eigenaar voordat het zijn volledige werking ontplooit.

• Het superwapen kan uit de lavarots worden getrokken!
• Vorstmonster met beweeglijke armen!
• Met verwisselbare wapens!

Merk: 
Leeftijd: 
Leeftijd detail: 
3j - 12j
Thema: 
Afmetingen: 
29 x 11 x 23 cm
Barcode: 
4055744021015
Batterij type: 

Meer informatie of reserveren

Wenst u dit product te reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina > op de site of hebt u een vraag over beschikbaarheid van dit product?

Prijzen zijn ter info en kunnen bij iedere winkel anders zijn.


Contacteer ons