U bent hier

SMOBY Baby Nurse verzorgingsmeubel

SMOBY Baby Nurse verzorgingsmeubel
€89,00

Dichtklapbaar.
Met slaapkamer, badkamer en keuken.
Met dit Baby Nurse verzorgingsmeubel van Smoby heb je alles in huis om goed voor je pop te zorgen. Eten geven, in bad stoppen, verzorgen én laten slapen: hiermee kan je het allemaal!

Je pop heeft honger! Zet haar in het eetstoeltje en geef haar een lekker fruitpapje of een flesje melk. Je kan haar ook lekkere patatjes klaarmaken in de kookpot die je nadien schoonspoelt in de wasbak. Een koekje als dessert? Die vind je in het rekje onder de wasbak. Je kan ook een lekker groentepapje opwarmen in de microgolf.

Daarna is je kleine schat aan een badje toe. Op het tafeltje staan alle productjes bij elkaar die je hiervoor nodig hebt. Handig: doe je pop z'n luier uit op de verzorgingstafel.

Klaar met spetteren in bad? Doe je pop dan haar pyjama aan om een dutje te doen in het bedje. De mobiel boven het bedje maakt haar sowieso rustig. Slaapwel!

Gedaan met spelen? Plooi de eetstoel en de slaapkamer dan naar het badje toe, zo neemt het meteen heel wat minder plaats in.

Met 23 accessoires. L 149 x D 71 x H 71 cm. Geschikt voor poppen tot 42 cm. Poppen niet inbegrepen.

Merk: 
Categorie: 
Leeftijd: 
Leeftijd detail: 
3+
Thema: 
Afmetingen: 
L 149 x D 71 x H 71 cm
Barcode: 
3032162203491
Batterij type: 

Meer informatie of reserveren

Wenst u dit product te reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina > op de site of hebt u een vraag over beschikbaarheid van dit product?

Prijzen zijn ter info en kunnen bij iedere winkel anders zijn.


Contacteer ons