U bent hier

Paw Patrol Mighty Pups Supersonic Jet speelgoedvoertuig

Paw Patrol Mighty Pups Supersonic Jet speelgoedvoertuig
€65,99

Mighty missies vragen om een Mighty teamvoertuig: Maak kennis met het PAW Patrol Super PAWs Mighty Jet-Commandocentrum! Dit 2-in-1 luxe voertuig verandert van een jet in een mobiel commandocentrum voor de PAW Patrol! Op het land kun je de hendel van de jet optillen om deze om te toveren in een mobiel commandocentrum. Met ruimte voor alle Mighty Pups (figuurtjes apart verkrijgbaar) en één luxe voertuig (apart verkrijgbaar) kunnen de pups zich binnen in het voertuig voorbereiden op hun avonturen. Als het tijd is voor een reddingsmissie, zet je het inbegrepen exclusieve Mighty Ryder-figuurtje in de cockpit en laad je de schijvenwerper. Sluit het commandocentrum weer om het te transformeren in een Mighty Jet en vlieg door de lucht! Druk op de knop op de voorkant van de jet om de schijven te lanceren en obstakels neer te halen. Met echte lichten en geluid en realistische details is de Mighty Jet van PAW Patrol op alles voorbereid! Reddingswerk in een krappe ruimte? Ryder zit er bovenop! Open de jet weer om hem te transformeren in het commandocentrum en druk op de knop om Ryder en zijn mini-jet uit te werpen. Blijf de schijven lanceren en help zo de reddingsmissie tot een succes te maken! Voor nog meer reddingsacties op het land zet je een pup in het voertuig en laat je deze vanuit de vrachtruimte aan de achterkant van de jet tevoorschijn komen! Kies het luchtruim met de PAW Patrol en hun Mighty Jet-Commandocentrum!

2-IN-1 TRANSFORMERENDE JET: Schakel van een luxe jet over in een mobiel commandocentrum! Til de hendel op om de jet te openen en hem daarmee te transformeren in het commandocentrum, met ruimte voor alle pups en één luxe voertuig (elk apart verkrijgbaar).

Categorie: 
Leeftijd: 
Leeftijd detail: 
3 jaar
Thema: 
Afmetingen: 
55.88 x 40.64 x 20.32 cm
Barcode: 
778988268230
Batterij type: 
Batterijen nodig : YES inbegrepen :YES

Meer informatie of reserveren

Wenst u dit product te reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina > op de site of hebt u een vraag over beschikbaarheid van dit product?

Prijzen zijn ter info en kunnen bij iedere winkel anders zijn.


Contacteer ons