U bent hier

6056227 Monster Jam, officiële Megalodon STORM op afstand bestuurbare all-terrain Monstertruck, op een schaal van 1:15

6056227 Monster Jam, officiële Megalodon STORM op afstand bestuurbare all-terrain Monstertruck, op een schaal van 1:15
€49,99

De officiële Monster Jam Megalodon STORM RC is geschikt voor elk terrein! Deze op afstand bestuurbare monstertruck van Monster Jam met een schaal van 1:15 rijdt op water en elk ander terrein met geweldige prestaties en snelheid! Met de Megalodon STORM heb jij de Monster Jam-actie in de hand en kun je sneeuw, modder, rotsen en gras trotseren! Met een waterbestendige behuizing en lichtgewicht op maat gemaakte banden kan de Megalodon STORM van water naar land racen, zonder te hoeven stoppen. Voer epische manoeuvres uit terwijl je alle kanten op racet, rij gemakkelijk voor- en achteruit met de eenvoudige controller en verander je were3d in een Monster Jam-arena! Met een frequentie van 2,4 Ghz kun je tot wel zes voertuigen tegelijk racen en de Megalodon STORM RC van een afstand van maximaal 30 meter besturen. De controller is uitgerust met een sensor die begint te piepen wanneer je buiten bereik bent. Met het authentieke ontwerp en officiële BKT-banden van de Megalodon STORM voelt het alsof je een echt voertuig bestuurt! De Megalodon STORM RC is oplaadbaar via USB, zodat je kunt opladen en de spannende Monster Jam-actie voor kunt zetten. Neem de controle over de angstaanjagende haai van Monster Jam met de Megalodon STORM RC met een schaal van 1:15!

Bevat: 1 Megalodon STORM RC, 1 controller, 1 gebruiksaanwijzing.

● RIJD OVER WATER: Dankzij het waterbestendige ontwerp en speciale prestatiebanden valt Megalodon STORM moeiteloos aan op water! Rijd van water naar land zonder te stoppen — deze Megalodon RC is uniek!
● VEROVER ELK TERREIN: Deze RC-truck kan elk terrein aan met ongelooflijke kracht en snelheid — race op sneeuw, modder, rotsen, gras en meer! Met de Megalodon STORM heb jij de controle over de epische Monster Jam-actie!
● OFFICIËLE MEGALODON-REPLICA: Met authentieke graphics, details en BKT-banden is het net alsof je echt rijdt! De lichtgewicht banden van de Megalodon STORM presteren ongelooflijk goed op water en land!
● De Monster Jam Megalodon STORM RC is oplaadbaar via USB en een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 4 jaar. Controller vereist 2 AAA-batterijen (niet meegeleverd). Ervaar non-stop actie met de Megalodon STORM!

Categorie: 
Leeftijd: 
Leeftijd detail: 
4+
Afmetingen: 
38,73 x 25,4 x 27,31 cm
Barcode: 
0778988136515
Batterij type: 
géén batterijen nodig

Meer informatie.

Toys & Toys heeft zelf géén goederen, alles is enkel bij de winkels te verkrijgen!

Wenst u dit product te bestellen of reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina en kies knop webshop onder adres van een winkel

Prijzen zijn enkel ter info en kunnen bij iedere winkel anders zijn, de meeste winkels hebben een eigen webshop waar u eventueel kunt bestellen of reserveren.


Ga naar winkelpagina!